3 workers in front of post its

Jouw ontwikkeling eerst

"Ik kan zijn wie ik wil"

Wij geloven in de ontwikkeling van onze mensen. Als je bij Lyreco werkt zit je nooit met je duimen te draaien! Je zal voortdurend nieuwe vaardigheden en kennis ontwikkelen met de hulp van ons lokale Learning & Development Team.

Wij geloven in een omgeving die je creativiteit en innovatie inspireert en beloont, door het stimuleren van de ondernemersgeest in het bijzonder. Er bestaat niet zoiets als een dom idee en er is niets mis met het reiken naar de top! Ons succes is volledig te danken aan onze medewerkers - een reden waarom we ons inzetten voor het werven, behouden en ontwikkelen van het toptalent op de markt

Picture of Lyreco CEO

Om het verschil te kunnen blijven maken, is het van fundamenteel belang dat onze teams permanent toegang hebben tot de nieuwste kennis en de meest recente businesstrends.

Gregory Lienard

CEO Lyreco Groep

HOE BIEDEN WE EEN PERMANENTE MOGELIJKHEID OM OPLEIDINGEN TE VOLGEN?

LinkedIn Learning focus

In januari 2019 heeft Lyreco de implementatie van e-learning oplossingen versneld door LinkedIn Learning te gebruiken. LinkedIn Learning biedt een permanente toegang tot kwalitatief hoogstaande online cursussen. De oplossing omvat alle aspecten van Lyreco's activiteiten: strategisch management, marketing, logistiek, klantenervaring, innovatie en geavanceerde technologieën (IOT, block chains, kunstmatige intelligentie, enz.). Het is gericht op het ondersteunen van onze teams in hun wens om hun huidige competenties te vergroten en nieuwe competenties te verwerven in een context van de snelle evolutie van onze markten en de snelle digitalisering van onze bedrijfsactiviteiten.

Linkedin learning

4 belangrijkste opleidingsgebieden

SALES INITIATIE OP MAAT

training

In al onze dochterondernemingen (SMB & Corporate) is een speciale training voor verkoopmedewerkers gecreëerd en er wordt een specifiek trainingsprogramma aangeboden ter ondersteuning van transformatieprojecten.

LEIDERSCHAPS-TRAINING VOOR MANAGERS

traning

Alle managers worden uitgenodigd om deel te nemen aan management- en leiderschapstrainingen om hun rol en verantwoordelijkheid ten volle te beleven.

OPLEIDINGEN GEZONDHEID, VEILIGHEID & MILIEU

prople laughing with lyreco shirts

We zijn echt bezorgd om de veiligheid van onze mensen. Alle logistieke Lyreco-medewerkers nemen deel aan specifieke opleidingen en doen wat nodig is voor hun gezondheid en veiligheid.

OPLEIDINGEN VOOR IEDEREEN

training

We ondersteunen alle medewerkers in hun professionele carrière bij Lyreco en bieden opleidingen aan die aangepast zijn aan de behoeften en ontwikkelingen van elk individu.

Lees verder