Veiligheidsoplossingen

Onze producten & oplossingen voor jouw veiligheid

Werk je in een KMO, een corporate bedrijf of een industriële omgeving? Waar je werkplek zich ook bevindt, samen met Intersafe levert Lyreco de juiste producten en oplossingen om jou een veilige werkdag te bezorgen.

Voor KMO’s

Elk type werkomgeving vereist specifieke producten en oplossingen. Lyreco biedt een volledig uitgewerkt assortiment voor 5 sectoren: 

  • Bouw en constructie 
  • Logistiek en warehousing 
  • Techniek en installatie 
  • Productie omgeving 
  • Groot- en detailhandel 
PPE worker SMB

Voor industriële omgevingen

Op basis van een deskundige risico analyse en rekening houdend met de wettelijke voorschriften, helpt Intersafe bij de keuze van de meest geschikte Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM's), om zo de risico’s te beperken die door activiteiten in industriële werkomgevingen kunnen worden veroorzaakt.

Intersafe logo wit
Intersafe two men looking at turbine
Intersafe PPE worker outfit

Lees meer over Intersafe

Naast een uitgebreid assortiment PBM's, willen we onze klanten ook een grondige  veiligheidsexpertise bieden. Daarom heeft Lyreco de krachten gebundeld met Intersafe, een specialist in het voorkomen en oplossen van risico’s in snel evoluerende werkomgevingen. Als Lyreco-bedrijf levert Intersafe integrale deskundige oplossingen voor individuele veiligheidsvraagstukken in risicovolle omgevingen, overal waar onze klanten in Europa actief zijn.