PBM expertise

Expertise en specialisatie

Gezondheid & veiligheid, hygiëne en welzijn

Sommige gebieden van de werkomgeving vereisen specifiek deskundig advies. Dat kan te maken hebben met een complexe regelgeving, zoals de gezondheid en veiligheid op het werk, of betrekking hebben op meer algemene welzijnsmaatregelen voor werknemers.

Om onze klanten gerichte adviezen te geven over deze specifieke welzijns maatregelen, ondersteunen de gespecialiseerde Lyreco-teams onze klanten bij het beheer van 3 specifieke gebieden van de werkomgeving: veiligheid & PBM's, hygiëne & reiniging, koffiepauzes.

PBM & industriële oplossingen 

Naast een uitgebreide PBM-selectie biedt Lyreco zijn Europese klanten een veiligheidsexpertise aan die versterkt wordt door de recente overname van een gerenommeerde veiligheidsspecialist: Intersafe, een toonaangevende leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen in Frankrijk en de Benelux.

Remote video URL

 

Ontdek ons PBM aanbod op de webshop

 

Hygiënespecialist

Hygiënespecialisten op de werkplek

Om onze klanten te ondersteunen bij hun keuze van hygiëneproducten, staan onze Lyreco hygiënespecialisten klaar om gespecialiseerde ondersteuning te bieden op het gebied van milieuvriendelijke en innovatieve hygiëneproducten.

Lyreco heeft een uitgebreid assortiment van essentiële hygiëne- en reinigingsproducten ontwikkeld om onze klanten altijd waar voor hun geld te bieden. Lyreco reinigingsmiddelen en microvezeldoeken zijn gecertificeerd met het EU-milieukeurmerk, dat milieuvriendelijke producten en efficiëntie garandeert.

Lyreco coffee solutions

Lyreco Koffie oplossingen: een exclusieve samenwerking met Catunambú

Sinds 2019 is Lyreco samen met Catunambú een exclusieve samenwerking aangegaan. Samen streven we naar de perfecte combinatie van smaak en service. 

LYRECO COFFEE SOLUTIONS LOGO JPG

Geniet nu dagelijks van (h)eerlijke Lyreco Coffee Solutions. Ontdek het verhaal en lees meer over Catunambú, Kalahari en Tea Quiero. 

 

Lees verder