Intersafe & Lyreco header2

Lyreco & Intersafe: Twee experts, één geïntegreerd PBM-aanbod in heel Europa

 

Sinds 2013 biedt Lyreco hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen of PBM aan. Naast dat uitgebreide productassortiment willen we bedrijven bovendien ook optimaal ondersteunen op het vlak van veiligheidsexpertise. Daarom nam de Lyreco Group in 2019 Intersafe over, een bedrijf gespecialiseerd in het voorkomen van risico’s in snel evoluerende werkomgevingen. De integratie van Lyreco en Intersafe brengt twee bedrijven samen met een uitgebreide expertise in het leveren van kwalitatieve veiligheidsoplossingen. Door onze krachten te bundelen, kunnen we een geïntegreerd pakket van PBM-producten, -diensten en -oplossingen bieden voor alle omgevingen en sectoren, en dat in heel Europa. Vandaag krijgt deze geïntegreerde aanpak steeds meer vorm, en dus bespreken we met plezier wat er exact verandert en hoe we je vanaf nu nog beter van dienst kunnen zijn.

 

Lyreco & Intersafe

Twee experts bundelen de krachten

Door de sterktes van Lyreco en Intersafe samen te voegen, kunnen we een nog completer pakket van producten, diensten en oplossingen aanbieden. Zo kan je als klant niet alleen rekenen op een ruimer productaanbod, maar ook op een nog vlotter aankoopproces, een uitgebreid logistiek netwerk in heel Europa en nog meer slimme oplossingen in veiligheid en persoonlijke bescherming.

Werk je in een KMO, een corporate bedrijf of een industriële omgeving? Heb je advies nodig over werken op hoogte, of wil je beeldschermof veiligheidsbrillen op sterkte laten maken? Waar je werkplek zich ook bevindt en welke diensten je ook nodig hebt, Lyreco en Intersafe leveren als één partner de juiste producten en oplossingen om jou en je werknemers een veilige werkdag te bezorgen.

Een nieuwe look

Om de integratie van Intersafe te ondersteunen, werd ook het Intersafe-logo opgenomen in de Lyreco Group. De kleuren en het lettertype van het logo werden gelijkgetrokken met die van het Lyreco-logo. De twee cirkels staan voor de veiligheid van het individu. En omdat een veilige werkomgeving leidt tot een productievere organisatie, kregen de cirkels een opwaartse beweging mee.

Intersafe logo
Intersafe & Lyreco: professionele partner in veiligheid

Een professionele partner in veiligheid

De integratie met Intersafe is niet toevallig gekozen. Intersafe staat bekend om zijn diepgaande expertise op het vlak van veilig en gezond werken. Het bedrijf biedt een zorgvuldig geselecteerd aanbod PBM van A-merken en eigen merken, die bovendien op maat kunnen worden gemaakt. Maar dat is niet alles, want Intersafe maakt vooral het verschil met een uitgebreide ondersteunende dienstverlening.

Op basis van een professionele risicoanalyse, een doorgedreven kennis van jouw industrie of sector en de geldende wettelijke voorschriften, helpen de veiligheidsexperts van Intersafe bedrijven bij de keuze van de meest geschikte PBM. Bovendien zorgt het team ook voor het individueel aanmeten en tijdig vervangen van PBM, het monitoren van de certificering en de ondersteuning bij een correct gebruik door middel van toolboxes en trainings.

Het Intersafe-team beschikt over heel wat kennis van normen, regulering, oplossingen en tools en gaat continu op zoek naar manieren om werknemers nog veiliger te laten werken en bedrijfsprocessen nog verder te optimaliseren.

LYRECO & INTERSAFE: Jouw voordelen op een rij

In de loop van 2021 en 2022 zullen we onze sterktes verder bundelen. Onze mensen werken hard om ervoor te zorgen dat het voordeel van de samenwerking tussen Lyreco en Intersafe nog groter wordt dan de som van beide delen. Zo kan jij als klant genieten van heel wat interessante voordelen:

  • Een uitgebreide expertise en advies op maat volgens de meest recente normen.
  • Een nog ruimer, volledig geïntegreerd productaanbod op maat van jouw sector en activiteiten, beschikbaar in heel Europa.
  • Een uitgebreid dienstenaanbod, inclusief het handige Employee Safety Manager platform voor een vlotte opvolging.
  • Een nog sterker logistiek netwerk over heel Europa.
  • Een geoptimaliseerd kostenplaatje dankzij een slim aankoopbeleid bij één leverancier.
  • Een duurzame aanpak en uitgebreide ambities wat betreft circulaire PBM.

We kijken er alvast naar uit om onze rol als vertrouwde veiligheidspartner kracht bij te zetten en nog verder uit te breiden met de best mogelijke oplossingen voor veiligheid en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Heb je vragen of opmerkingen over de integratie van Intersafe?

Neem contact op met je persoonlijke Account Manager of de Lyreco Customer Service.

Meer over veiligheid