sunset circular economy poster

Kiertotalous

Lupauksemme kestävän kehityksen liiketoimintamallista

Vuosina 2020-2025 sitoudumme priorisoimaan kiertotalousajattelun, jotta voimme nopeuttaa kestävän liiketoiminnan ratkaisujen kehittämistä ja tarjoamista asiakkaillemme.

Integroimalla kiertotalouden liiketoimintaamme voimme saavuttaa Lyrecon kestävän kehityksen tavoitteet. Voimme myös vastata asiakkaiden kysyntään kestävän kehityksen mukaisista tuotteita ja ratkaisuista. Vuonna 2020 annoimme viisi kiertotaloussitoumusta, joilla autamme asiakkaitamme vähentämään kierrätyskelvotonta jätettä ja sitä kautta lopullista ympäristövaikutusta.

Remote video URL

Tämä on lupauksemme

Viisi sitoumustamme kiertotalouteen työpaikalla

1.

Olemme ensimmäinen yritys toimialallamme, joka tarjoaa täyden valikoiman kierrätettäviä tuotteita

Vuoteen 2025 mennessä Lyreco tarjoaa asiakkailleen aina myös kierrätysvalmiin vaihtoehdon. Kierrätysvalmiit tuotteet ovat tuotteita, jotka on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista tai joka voidaan kierrättää arvioituna ISO 14021 -standardin mukaisesti.

2.

Tarjoamme keräilyn ja uusiokäytön teollisuuden raaka-aineena käyttöikänsä lopussa oleville tuotteille

Vuoteen 2025 mennessä Lyreco tarjoaa keräilyn kaikille kierrätettäville tuotteille. Tämä varmistaa niiden tehokkaan kierrätyksen ja antaa tietoja niiden uusiokäytöstä.

3.

Poistamme myymistämme tuotteista kaikki kierrätykseen kelpaamattomat pakkausmateriaalit

Vuoteen 2025 mennessä poistamme myymistämme tuotteista kaikki kierrätykseen kelpaamattomat pakkausmateriaalit. 

4.

Kiellämme toimistoissamme kertakäytöiset sekä kierrätykseen kelpaamattomat muovit

Vuoteen 2025 mennessä Lyreco kieltää toimistoissaan kertakäytöiset sekä kierrätykseen kelpaamattomat muovit, koska oma esimerkillinen toimintamme on edellytys asiakkaidemme sitouttamiselle.

5.

Kehitämme työpaikkatarviketoimialalle kiertotalousstandardia yhdessä eurooppalaisten sidosryhmien kanssa

Vuoteen 2025 mennessä Lyreco aikoo yhdessä Euroopan viranomaisten ja kiertotalouden avaintoimijoiden kanssa määrittää työpaikkatarviketoimialalle kiertotalousstandardin.

Leo Stoelinga

Kerätessään pieniä toimistolaitteita Lyreco varmistaa, että mahdollisimman monta tuotetta kierrätetään ja raaka-aineet palautetaan tuottajille uusien tuotteiden valmistukseen.

Leo Stelinga

Hankintapäällikkö, NS railway

Haluatko tietää enemmän?

TUTUSTU YHTEISKUNTAVASTUURAPORTTIIMME

Lue lisää konserniuutisia