Planet

Ympäristö

Ympäristövaikutuksien vähentäminen on pitkäaikainen strategiamme, jonka voimme saavuttaa edistyksellisillä toimintasuunnitelmilla sekä toimintamme jatkuvalla parantamisella.

Vähentääksemme ympäristöön kohdistuvia vaikutuksia sitoudumme vuoteen 2026 mennessä:

  • Käytämme ja myymme tuotteita ja palveluita, joilla on suotuisa vaikutus ympäristölle ja ihmisille. Tavoitteenamme on, että 90 prosenttia kokonaisliikevaihdosta muodostuu Sustainable Selection -tuotteistamme.
  • Edistämme kiertotaloutta sekä sisäisessä kulutuksessamme että myynnissämme.
  • Vähennämme yritysajoneuvojemme ja työmatkojen ympäristövaikutuksia ja vaihdamme kalustoamme vähäpäästöisiin ajoneuvoihin. Ne päästöt, joita emme voi vähentää, kompensoidaan rahoittamalla ilmastotoimia.
  • Vähennämme yrityksemme toimitilojen ympäristövaikutuksia ja kompensoimme ne päästöt, joita emme voi vähentää rahoittamalla ilmastotoimia.

 


 

vastuullinen valinta

Lyrecon vastuullinen valikoima

Vuonna 2023 julkaisimme ensimmäisen version Lyrecon vastuullisesta Sustainable Selection -tuotevalikoimasta, jonka avulla voimme auttaa asiakkaitamme valitsemaan tuotteita, joilla on suotuisampi vaikutus ympäristöön ja ihmisiin.

Sustainable Selection on uusi toimittajiamme ja tuotteitamme varten luotu arviointimenetelmämme, joka vastaa paremmin ja selkeämmin pitkän tähtäimen vastuullisuustavoitteitamme. Tämän arviointimenetelmän tarkoituksena on auttaa meitä tekemään vastuullisempia valintoja ja tekoja hankintaprosessissamme. Tavoitteenamme on, että 90 % liikevaihdostamme tulisi vastuullisista Sustainable Selection -tuotteistamme.

CO2 päästöjen vähentäminen

CO2-päästöjen vähentäminen

Toimitukset alhaisilla päästöillä
Koska logistiikka - tuotteiden kuljettaminen - on Lyrecon ydinliiketoimintaa, innovoimme jatkuvasti, miten voimme pienentää CO2-vaikutuksiamme mm. reittioptimoinneilla ja vähäpäästöisillä ajoneuvoilla. Uudella vastuullisuusstrategiallamme vähennämme yritysajoneuvojen ja liikematkojen vaikutusta sekä kompensoimme hiilidioksidipäästöjä, joita emme pysty vähentämään vuoteen 2026 mennessä.

Haluatko tietää aiheesta lisää?

LUE VASTUULLISUUSRAPORTIMME

Lue lisää