3 workers in front of post its

Kehittymisesi on ykkösasia

“Pystyn mihin vain kun haluan”

Uskomme henkilöstömme kehittämiseen eikä sinun tarvitse koskaan istuskella toimettomana ja pyöritellä peukaloitasi. Uusien taitojen ja tietojen oppimiseen saat tukea mm. L&D osastolta. Pyrimme luomaan ja vaalimaan sellaista ilmapiiriä, jossa uusille ideoille ja ajatuksille on tilaa sekä mahdollisuuksia – kaikki ideat on tervetulleita! Ajattelemme, että menestyksemme lähtee työntekijöistämme - tästä johtuen olemme sitoutuneet hankkimaan, pitämään yllä ja kehittämään markkinoiden huippuosaajia.

Picture of Lyreco CEO

On olennaisen tärkeää turvata tiimeillemme jatkuva pääsy uusimpaan tietoon ja liiketoiminnan uusimpiin kehityssuuntauksiin, jotta kehittyminen on jatkuvaa.

Gregory Lienard

CEO Lyreco Group

MITEN VARMISTAA JATKUVA OPPIMINEN JA PÄÄSY KOULUTUKSEEN?

LINKEDIN LEARNING

Tammikuussa 2019 Lyreco otti käyttöön Linked In:n tarjoaman verkkokurssiratkaisun, LinkedIn Learningin. Ratkaisu kattaa kaikki Lyrecon liiketoiminnan näkökohdat: strategisen johtamisen, markkinoinnin, logistiikan, asiakaskokemuksen, innovaatiot ja edistyneet tekniikat (IOT, tekoäly jne.) Verkkokurssiratkaisun tarkoituksena on tukea työntekijöitä heidän pyrkimyksissään parantaa nykyistä osaamistaan ja hankkia uutta osaamista, liittyen markkinoidemme nopeaan kehitykseen ja liiketoimintamme nopeaan digitalisoitumiseen. 

Linkedin learning

KOULUTUKSEN NELJÄ PÄÄPAINOPISTETTÄ

RÄÄTÄLÖITY MYYNTIKOULUTUS

training

Koulutus on suunniteltu myyjien tarpeisiin niin työkalujen kuin taitojenkin osalle.

ESIMIESTEN JOHTAJAKOULUTUS

traning

Kaikki esimiehet koulutetaan ymmärtämään esimiehen roolin vastuut ja velvoitteet sekä osaamisalueet.

TYÖTURVALLISUUS- KOULUTUS

prople laughing with lyreco shirts

Kaikki logistiikan työntekijät osallistuvat erityiskoulutukseen huolehtiakseen terveydestään, turvallisuudestaan ja ympäristöstään.

KOULULUSTA KAIKILLE

training

Koulutusta kaikille työntekijöille heidän henkilökohtaisten kehittymistarpeiden mukaan.

Lue lisää