Lyreco For Tomorrow 2

Osaksi kansainvälistä yritystä

Työskennellään yhdessä paremman tulevaisuuden eteen

Haluamme tarjota ihmisille ja yrityksille loistavan työpäivän, edistää luovuutta ja tehostaa tuottavuutta yhdessä kanssasi.

Tiimissämme pääset rakentamaan perintöämme edelläkävijäyrityksenä, joka tarjoaa innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja kaikille työpaikoille.

Meillä pääse osaksi yritystä, jolle aito yhteistyö ja kumppanuus on tärkeää. Tavoitteenamme on luoda yhteyksiä, jotka ulottuvat pinnan alle, edistäen luottamusta ja yhteistyötä.

Erinomaisuus, intohimo, kunnioitus ja ketteryys ovat ydinarvojamme, jotka ohjaavat toimintaamme, päätöksiämme ja suhteitamme. Pyrimme työskentelemään eettisesti ja kestävästi paikallisissa yhteisöissämme ja edistämään työntekijöiden turvallisuutta ja hyvinvointia.

Innovaatiokulttuurimme keskittyy uusien upeiden ideoiden luomiseen yritysten tulevaisuutta varten ja innostamaan työntekijöitämme kehittämään oivaltavia ratkaisuja.

Olipa työnkuvasi ja tavoitteesi millaisia tahansa, pyrimme tarjoamaan positiivisen työkokemuksen ja auttaa sinua oppimaan, kasvamaan ja saavuttamaan potentiaalisi.

 

OSAKSI KANSAINVÄLISTÄ YRITYSTÄ

Haluatko työskennellä yrityksessä, joka toiminnoillaan haluaa olla luomassa positiivista muutosta?

People laughing at camera