1-930x620.jpg

Tuotteet turvalliseen toimistoarkeen

Arkemme on hyvin erilaista kuin vielä vuosi sitten. Muistatko, kun vielä maaliskuussa 2020 kättelimme tai halasimme tavatessamme? Epidemian raivotessa kättelyn tilalle ovat astuneet turvavälit ja kyynärtervehdykset, ja halaamisen ovat korvanneet kasvomaskit ja korostunut käsihygienia. Tapaamme toisiamme harvoin, kun työskentelemme kuka missäkin, yksi mökillä, toinen keittiön pöydän ääressä ja kolmas kahvilassa. 

Suurin osa suomalaisista on tottunut etätöiden tekemiseen ja sen tuomaan muutokseen arjessa. Osa nauttii siitä jopa siinä määrin, ettei halua enää palata toimistolle.  

Yhtä lailla on kuitenkin myös heitä, joiden täytyy tai jotka haluavat työskennellä toimistolta käsin. Toimistolla ei kuitenkaan voi toimia niin kuin ennen, vaan käytäntöjä on ollut pakko uudistaa. Osa muuttunutta arkea ovatkin kättelyn ja halaamisen puuttumisen lisäksi myös toimistotyön uudet turvallisuusnormit.

4.jpg

Toimistolla tautivapaasti työskentelemisen takaaminen vaatii väkimäärän säännöstelyn ja turvavälien pitämisen lisäksi myös erilaisia tuotteita, joista kaikkia emme osanneet kaivata vielä vuosi sitten:  

Ovensuussa asennossa seisova käsidesiannostelija tarjoaa kaikille vierailijoille mahdollisuuden desinfioida kädet mennen tullen. 

Vastaanottotiskin yhteydessä komeileva maskiautomaatti  on helpotus heille, jotka unohtivat oman maskinsa autoon.  

Vastaanottovirkailijan ja vierailijan väliin pystytetty pisarasuoja antaa suojaa, mutta ei rankaise aurinkoisesta hymystä.

6.jpg

Työntekijät huolehtivat jo rutiininomaisesti oman työpisteensä säännöllisestä puhdistamisesta desinfiointiliinoilla

Perusteellisempikin viruksien ja bakteerin puhdistusoperaatio on yllättävän helppo hoitaa alta pois, kun sen tekee innovatiivisella uv-laitteella

Maailma on muuttunut paljon vuodessa. Mitä veikkaat, millaisia innovaatioita vuosi 2021 tuo vielä tullessaan? 

henri-bio.png

 

 

Henri Vänskä

CONTENT SPECIALIST