kuljetus-scaled.jpg

Lyrecon toimitukset ovat aina turvallisia

Me Lyrecolla laitamme aina turvallisuuden etusijalle. Toimivan toimisto– ja varastoarjen lisäksi se tarkoittaa tietenkin myös toimituksia, joita lähtee varastostamme tasaisena virtana. Varmistaaksemme turvallisen ja tehokkaan tilauskäsittelyn ja toimituksen, olemme sitoutuneet noudattamaan koko operatiivisen toimintamme kattavia turvallisuusprosesseja ja -määräyksiä.  

Sekä lyrecolaisten, kuljetushenkilöstön että asiakkaiden turvallisuuden takaava prosessi pitää sisällään koko asiakaspolun aina tilauksen vastaanottamisesta sen toimittamiseen asiakkaalle.

SAFE-DELIVERY-COMMITMENT.jpg

Turvallisuuden valvontakäytäntö 

Näkyvyyden, turvallisuuden ja avoimuuden takaamiseksi pidämme kirjaa kaikista sisään tulevista ihmisistä ja tavaroista. Tiloissamme on näkyvät turvallisuusohjeet sosiaalisen etäisyyden ylläpitoon. Ohjeiden noudattaminen kuuluu niin omalle henkilöstöllemme kuin vierailijoillekin, ja niiden näkyvän esillepanon lisäksi varmistamme turvallisuusohjeiden noudattamisen viestimällä niistä säännöllisesti työntekijöillemme. Käytännöt ovat tiukat, jotta voimme olla varmoja kaiken sujuvan prosessin mukaan. 

Työntekijöiden terveys ja turvallisuus 

Varastotyöntekijöiden turvallisuus on meille prioriteetti, ja olemmekin ottaneet monta askelta heidän turvallisuutensa eteen. Yksi tärkeimmistä on työntekijöiden terveyspolitiikka, jonka avulla varmistamme, että kaikki työntekijät ovat terveitä töihin tullessaan. Lisäksi henkilöstömme huolehtii hyvinvoinnistaan nauttimalla terveellisiä ja vitamiinipitoisia välipaloja. Kaikki varastotyöntekijämme käyttävät luonnollisesti myös asianmukaisia turvavarusteita varmistaakseen sekä oman että muiden turvallisuuden.  

Sosiaalinen eristäytyminen 

Pidämme huolen, että sosiaalista eristäytymistä koskevia sääntöjä noudatetaan tarkasti koko toimintaprosessimme ajan – aina kaikkien tavaroiden vastaanottamisesta niiden lähettämiseen asti. Sääntöjen noudattaminen pätee myös varaston suunnittelussa sekä lounastauoilla. Sääntöihin kuuluu, että kaikenlaista fyysistä kontaktia vältetään myös toimituksissa. 

Desinfiointi ja hygienia 

Olemme tehostaneet pintojen puhtaanapitoa ja desinfiointia nimeämällä erikseen työntekijät, jotka huolehtivat omien alueidensa puhdistamisesta useita kertoja päivässä. Toimitilamme sisältävät myös useita pesupisteitä, jotta jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus käsienpesuun. 

Turvalliset toimitukset 

Varmistaaksemme toimitusten ja hyllytysten turvallisuuden meillä on Suomessa useita luotettavia jakelukumppaneita. Meillä on ilo tehdä yhteistyötä seuraavien, tiukkoja turvatoimia noudattavien rautaisten ammattilaisten kanssa: Postnord, Posti, A2B Finland, Storemen Logistics ja Länsiö Logistiikka. 

henri-bio.png

 

Henri Vänskä

CONTENT SPECIALIST