Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
TONER & INKJET (1508)
Fax cartridges (7)
Compatibele cartridges (2)
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Printtechnologie
Laser (2)
Laser mono (2)
Merk
LYRECO (2)
Compatibel met OEM merk
Canon (2)
Printkleur
Zwart (2)
Conditie
Gereviseerd (2)
eco-filters
groene producten (2)
Nordic Swan (2)
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Compatibele cartridges

  ( 2  producten )

Lyreco compatibele fax cartridges: dezelfde kwaliteit, beter voor je budget

 

Compatibele én evenwaardige inktpatronen voor je faxtoestel

 

De huismerk fax cartridges van Lyreco bieden dezelfde superieure afdrukkwaliteit én minstens een even lang gebruik. Het enige verschil met het origineel is de prijs: die is uiteraard lager. Met de compatibele fax cartridges van Lyreco maak je dus altijd een verstandige keuze.

 

Compatibele fax cartridges: Canon als standaardmerk

 

De compatibele fax cartridges van Lyreco passen perfect in de toptoestellen van het merk Canon. We hebben deze cartridges in een versie van 2000ml en 2700ml. Ruim voldoende debiet om deze hoge kwaliteit af te leveren voor een comfortabel lange periode. Wanneer ze leeg zijn, kan je gebruik maken van het Lyreco ophaalsysteem dat ecologisch de cartridges ophaalt en vervangt. Zo is er namelijk maar één verplaatsing nodig.

 

Jouw compatibele fax cartridges zijn zó besteld via de Lyreco webshop

 

Kies de compatibele fax cartridges voor jouw toestellen plaats je bestelling op deze webshop. Je krijgt de kwaliteit van een topmerk aan een zeer aantrekkelijke prijs. Zijn je originele fax cartridges, inkjet cartridges of lasercartridges voor printers aan vervanging toe? Klik rustig aan wat je nodig hebt. Lyreco doet de rest.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving