We use cookies to improve our services and to make you offers related to your preferences. If you continue browsing, we will consider that you allow us to use them. You can change the settings or get more information on our Terms of use & Cookies Policy.

Close


OK
Close

Error


Please wait while processing...


PERSONAL PROTECTIVE EQUIPMENT

Henkilönsuojaimet

Työnantaja on velvollinen huolehtimaan siitä, että työntekijät voivat työskennellä terveinä ja turvallisesti. Jos vaara- tai haittatekijöitä ei voida poistaa teknisin toimenpitein, on henkilöstön käyttöön tarjottava tilanteen vaatimat henkilönsuojaimet.

Henkilönsuojaimet voivat pelastaa henkesi. Voit ennaltaehkäistä monta ikävää vahinkoa pitämällä huolta, että sinulla ja työtovereillasi on oikeanlaiset suojavarusteet. Niihin kuuluu alasta ja työtehtävästä riippuen hyvin erilaisia varusteita, kuten turvakengät ja liukuesteet tai työvaatteet ja suojakypärä.

Lyrecon myymien tuotteiden joukosta löydät niin henkilönsuojaimet kuin muutkin turvallisuuteen liittyvät tuotteet. Työturvallisuus kuuluu kaikille, joten siitä ei sovi tinkiä piiruakaan. Lain kirjaimen täyttäminen on vähimmäisvaatimus, eikä lisäturvasta ole koskaan haittaa. Tutustu siis laajaan ja jatkuvasti päivittyvään valikoimaamme.

The best brands are on Lyreco: