Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Kontorartikler (4068)
Kontortilbehør (518)
Lim (51)
Superlim og sekundlim (4)
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 2
Klæbetype
Permanent (4)
Varemærke
LOCTITE (4)
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:30
Kontakt os online

Grøn omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en grøn omstilling.

Se de seneste projekter!

Midlertidigt energitillæg
Markedsdynamikkerne påvirker Lyrecos forretning

Læs mere her

Superlim og sekundlim

  ( 4  produkter )

Sekundlim og kontaktlim

Sekundlim og kontaktlim er to slags lim, som det altid er godt at have på arbejdspladsen, til når der er små reparationer, der skal ordnes. Begge typer lim hæfter på mange forskellige overflader som f.eks. læder, porcelæn, gummi, træ og stof, men har alligevel hver deres egenskaber. Lad os fortælle dig, hvad forskellen er på sekundlim og kontaktlim.

Hvad er sekundlim?

Sekundlim bliver ofte også kaldt superlim - og ikke uden grund. Sekundlim hæfter nemlig meget hurtigt, når emnerne, du ønsker at lime, presses sammen. Derfor er sekundlim ofte den foretrukne lim, når der er brug for at tage sig af små daglige reparationer, der skal løses effektivt og hurtigt.

De særlige egenskaber for sekundlim 

Limen i sekundlim er tynd og vandklar og kan anvendes til alle applikationer (også vertikale) som f.eks. porcelæn, metal, gummi, læder, træ og de fleste typer plastik og papir. 

Tip! Når du limer, sørg for, at der er god kontakt mellem de flader, som skal limes. 

Pga. den gennemsigtige struktur giver sekundlim en næsten usynlig limfuge og meget stærke samlinger, når du samler ikke-porøse materialer som glas, metal og hård plast. Sekundlim tåler vand og også at komme i opvaskemaskinen.

Vi fører fire forskellige typer sekundlim fra Loctite:

  1. Power Easy – som ikke binder lige med det samme, dvs. du kan flytte emnet rundt inden, du placerer det endeligt.

  2. Universallim – som hæfter på få sekunder og kan tåle både vand, opvaskemaskine, stød og temperaturer fra -50 til +120 grader.

  3. Precision – er, som navnet antyder, velegnet til at lime meget små og præcise steder. Sekundlimen har en ekstralang spids, som gør det nemt at få den ind i selv meget små områder.

  4. 60 sekunders limen – er den stærkeste lim fra Loctite, som binder på bare 60 sekunder. Indtil 60 sekunder kan du stadig flytte på emnet. Den kan binde på selv meget store arealer og er derfor en meget anvendt sekundlim på mange arbejdspladser.

Superlim er dyr og sælges i meget små beholdere. Den holder sig bedst, hvis den opbevares tørt ved køleskabstemperatur.

Hvad er kontaktlim?

I modsætning til sekundlim skal du med kontaktlim lime begge flader, der skal limes sammen. Begge sider med lim skal tørre næsten helt op, inden de presses sammen. Det er pga. den nødvendige limning og kontakt mellem begge flader, at kontaktlim har fået sit navn. Kontaktlim fra Pattex indeholder ingen opløsningsmidler og lugter mindre ved brug, end kan være tilfældet med sekundlim. Hvis du spilder kontaktlim på tøjet, er det let at få væk i vask, og derfor bruges kontaktlim ofte til at lime sko, stof, polstring, måtter mm., fordi den overskydende lim er nem at få af.

Karlsons Klister

Karlsons Klister er den klassiske universallim, der har eksisteret siden 1922. Det er en universallim i høj kvalitet, som limer hurtigt og bliver transparent ligesom sekundlim og kontaktlim.

Brug limpistoler til større limopgaver 

Skal du lime meget eller også meget præcist, som f.eks. at lime en fuge eller et panel, så anbefaler vi at bruge limpistoler med limstænger. Vi har limpistoler i både mini- og maxistørrelser og ligesom sekundlim og kontaktlim, kan en limpistol også erstatte søm og skruer ved mange daglige løsninger, hvor man ellers ville bruge værktøj.

Find også limstifter og skolelim

Til limopgaver, der ikke kræver helt samme styrke af lim, har vi et stort udvalg af bl.a. Pritt og Tesa limstifteSkolelim er den velkendte hvide og vandbaserede lim, der kan vaskes af og er velegnet til børns kreative leg med papir, pap, stof og træ.

Pas på din sundhed, når du bruger sekundlim

Sekundlim eller superlim indeholder opløsningsmidler, som fordamper meget hurtigt, og kan give irritation på huden, i øjnene og i slimhinderne. Skal du arbejde meget med limen, eller har du sensible luftveje anbefaler vi altid, at du benytter f.eks. engangsåndedrætsværn

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer til dag-til-dag levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark  
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt i vores webshop  
√ Mulighed for fri fragt  
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage. 

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?

BRUG FOR HJÆLP?

70 100 500

Kontakt os online her.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco