Používame cookies, aby sme zlepšili naše služby a aby sme vám vedeli dať ponuky, ktoré zodpovedajú vašim preferenciám. Ak budete pokračovať v prehľadávaní, budeme to považovať za súhlas s ich používaním. Ak chcete zmeniť vaše nastavenia alebo získať viac informácií, kliknite sem - Podmienky používania & Cookies Policy

Zatvoriť


OK
Zatvoriť

Error


Čakajte prosím...


efektívne pracovné prostredie kdekoľvek

EFEKTÍVNE PRACOVNÉ PROSTREDIE KDEKOĽVEK

Okolnosti tohto roku zmenili pracovné návyky a mnoho zamestnancov kvôli hrozbe pandémie prešlo na prácu z domu (tzv. Home Office). Doma sú mnohí nútení improvizovať a tak sa neraz mení jedálenský stôl na pracovný, kuchynská stolička nahrádza kancelársku alebo sa akákoľvek tichá miestnosť mení na zasadačku, nehovoriac o množstve papierov, ktoré si deti pomýlili s omaľovánkou.

Súčasná situácia naznačuje, že Home Office len tak nepominie. Je teda na mieste a na čase prestať s improvizáciou a vybaviť domáce pracovisko poriadnym vybavením, s ktorým budú zamestnanci pracovať pohodlne, zdravo a efektívne.

 
home office

PRACOVAŤ Z DOMU AKO Z PRÁCE

Zamestnávatelia investujú do svojich priestorov, pretože prívetivé pracovné prostredie udržiava zamestnancov šťastných a zdravých. Dobre zariadené a vybavené pracovisko napomáha k zotrvaniu zamestnancov v pracovnom pomere. Prečo teda neurobiť to isté pre domáce kancelárie svojich zamestnancov?

Práca z domu sa stala trvalou súčasťou pracovného života. Investujte do domácej kancelárie a optimalizujte produktivitu svojich zamestnancov a ich rovnováhu medzi pracovným a súkromným životom.

 

ODKIAĽKOĽVEK PRACUJETE, SME TU PRE VÁS

icon
icon
icon
icon

Široký sortiment


Lyreco ponúka kompletný sortiment produktov a služieb, ktoré vám pomôžu podporovať efektivitu svojich tímov pracujúcich z domu.

Jednoduché objednávanie


Nechajte vašich zamestnancov vybrať si z množstva produktov, ktoré nájdete na našom e-shope.

Kontrola objednávok a nákladov

Vy rozhodnete o finálnej podobe objednávok vašich kolegov.

Doručenie na druhý deň


Postaráme sa, že vaši kolegovia rýchlo dostanú to, čo potrebujú.

 

PRÁCA Z DOMU: PRACOVNÝ PRIESTOR, KTORÝ VYTVÁRA NOVÉ POTREBY PRE POHODU A EFEKTIVITU ZAMESTNANCOV

V rámci Lyreco prieskumu sme sa opýtali 9000 manažérov a 3000 bežných zamestnancov, ako vnímajú prácu z domu a aké majú skúsenosti s alternatívnym vzdialeným pracoviskom. Výsledky potvrdzujú, že na európskej úrovni sa z práce z domu stáva nový normál, čo vytvára nové potreby a očakávania zamestnancov v otázke zdravia a pracovného výkonu.

ČO SME SA Z PRIESKUMU DOZVEDELI A ČO RESPONDENTOM PRI PRÁCI Z DOMU CHÝBA?

Až 32 % zamestnancov uvádza, že doma majú porovnateľné pohodlie pri práci ako na pracovisku, pričom 69 % respondentov uviedlo, že na zvýšenie pohodlia by potrebovali 1-2 kusy kancelárskeho vybavenia, ako napríklad perá, lepiace bločky, organizéry, zvýrazňovače, euroobaly alebo zakladače.

Z odpovedí v prieskume vyplýva, že vďaka rýchlemu rozvoju práce z domu sa presúvajú potreby pracovísk do domovov a alternatívnych priestorov a je dôležité, aby zamestnanci pracujúci na diaľku mali k dispozícii adekvátne technické a kancelárske vybavenie pre efektívnu prácu.

 

AKO STE NA TOM VY?


Aké sú vaše najväčšie výzvy v tejto kríze?
Aký je podľa vašich odhadov vo vašej spoločnosti podiel zamestnancov v súčasnosti pracujúcich z domu (zo vzdialeného pracoviska)?

Aký ste zaviedli systém, aby ste zaistili, že všetci zamestnanci majú k dispozícii všetko, čo potrebujú na prácu z domu?

Ako udržiavate svoj rozpočet pod kontrolou pri všetkých výdavkoch, ktoré vytvárajú zamestnanci pracujúci z domu?
Vidíte nárast výdavkov zamestnancov, ktorí majú povolené pracovať z domu? Ak áno, máte postupy ako sa s tým vysporiadať?

Prijala (alebo príjme) vaša spoločnosť pravidlá pre nákup spotrebného materiálu a vybavenia pre prácu z domu?

needs
 

Ste už našim zákazníkom?

Nemáte ešte zákaznícky účet?

Kontaktujte prosím svojho obchodného zástupcu.