Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Wepa header

BlackSatino GreenGrow is de innovatieve, premium productlijn gemaakt van alternatieve grondstoffen en Miscanthus, een van de meest duurzame verse vezels.

Met Miscanthus kiezen wij voor het gebruik van een lokale cellulosevezel en een futureproof en duurzaam alternatief voor de productie van BlackSatino GreenGrow toilet- en handdoekpapier.

alt
alt

BlackSatino GreenGrow wordt geproduceerd zonder schadelijke chemicaliën, is veilig voor mens en milieu, is Cradle to Cradle Certified® Silver en CO2 geneutraliseerd door 100% groene stroom te gebruiken en onvermijdelijke productiegerelateerde emissies te compenseren via Gold Standard projecten.

Comfortabel, absorberend en milieuvriendelijk

BlackSatino GreenGrow is hoogwaardig hygiënepapier gemaakt van hernieuwbare en alternatieve grondstoffen. Het resultaat: een bijzonder zacht, sterk en absorberend en ongebleekt toilet- en handdoekpapier.

alt

Ontdek BlackSatino GreenGrow

De beste merken vind je bij Lyreco: