Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


 

WELCOME BACK
Met de zomer in de rug zetten vele organisaties een terugkeer naar de werkvloer in. Maak het extra gezellig met snoepgoed en fris om met jouw collega's te delen.
 
Bestel voor minstens €50 aan water, frisdrank, koffie, thee, soep, sweets of snacks en ontvang GRATIS de Lyreco snoepdoos boordevol snacks en snoepgoed bij jouw bestelling*.
 
*Actie geldig zolang van 2 september 2021 tot en met 2 november 2021 zolang de voorraad strekt. Actie enkel geldig voor bestellingen van minstens € 50 aan water, frisdrank, koffie, thee, soep, sweets en/of snacks. Actie enkel geldig voor bestellingen geplaatst via de Lyreco webshop met de promo code WELCOMEBACK. Maximaal 1 doos per klant.
 
VAN ONTBIJT TOT AFTERWORK SNACK
 
 
Ja hoor, we hebben écht alles in huis om je medewerkers en bezoekers te verwennen met de juiste versnaperingen op elk moment van de dag
 
VEILIGHEID VOOROP
 
Blijf alert en geef voorrang aan veiligheid. Zo kunnen je medewerkers vol vertrouwen aan de slag in een hygiënische en veilige kantooromgeving.

De beste merken vind je bij Lyreco: