Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Voorbereid voor wanneer het weer mag?

Vol vertrouwen terug naar het kantoor

Lekker gezellig

Het koffiepraatje met je collega’s, het gelach in de hal en zo veel meer. Maak je gemeenschappelijke ruimtes klaar om weer meer mensen te ontvangen. Ben jij al voorbereid om je collega’s warm te verwelkomen?

Veiligheid voorop

Blijf alert en geef voorrang aan veiligheid. Zo kunnen je medewerkers vol vertrouwen aan de slag in een hygiënische en veilige kantooromgeving.

Krijg een gratis 'Happy together box' bij je volgende bestelling

Binnenkort is het zover, we mogen (stilaan) dromen elkaar op kantoor te ontmoeten. Om die gezelligheid voort te zetten, biedt Lyreco je een gratis 'Happy together box' aan vol met versnaperingen die je met jouw collega's kan delen.

GEBRUIK PROMOCODE: HAPPYTOGETHER

Vul bovenstaande code in het promocode veld van jouw volgende bestelling en klik op de groene checkmark om jouw Happy Together Box te claimen.

gift share

Klaar voor de start? Af!

Maak van die verlaten bureaus opnieuw een bruisende, productieve werkplek. Vul die voorraden weer aan en kies - na een lange periode van online gekke bekken trekken - voor efficiënte fysieke meetings.

De beste merken vind je bij Lyreco: