Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Printtechnologie
Compatibel met OEM merk
Conditie
Merk
Opbrengsttype
Printkleur
Type product
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Compatibele cartridges

  ( 1  product )

Lyreco compatibele fax cartridges: budgetvriendelijke topkwaliteit

 

Compatibele én gelijkwaardige inktpatronen voor je faxmachine

 

De huismerk fax cartridges van Lyreco garanderen je eenzelfde hoogwaardige afdrukkwaliteit én doen minstens even lang dienst. Het enige wat je zal opvallen is de zachtere prijs. Compatibele fax cartridges van Lyreco zijn een keuze van het verstand

 

Compatibele fax cartridges: Canon als vaste waarde

 

De compatibele fax cartridges van Lyreco werken perfect in toestellen van het topmerk: Canon. We verdelen deze cartridges in exemplaren van 2000ml en 2700ml. Debiet te over om hun hoogwaardige kwaliteit te bieden voor een handig lange periode.

 

Zijn ze leeg? Dan is er het Lyreco ophaalsysteem dat de cartridges ophaalt en vervangt; ecologisch dus. Zo besparen we samen op transport.

 

Compatibele fax cartridges: in een wip besteld via de Lyreco website

 

Selecteer de compatibele fax cartridges voor jouw faxtoestellen en bestel ze op deze webshop. Zo krijg je de kwaliteit van een topmerk aan een uiterst scherpe prijs. Je originele fax cartridges, inktpatronen of toners voor printers vervangen? Geef aan wat je nodig hebt. Lyreco doet de rest.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 088-6032001. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

Nordic Swan
product
Sustainable selection

Lyreco compatibele Canon FX-10 toner cartridge, zwart

Ref: 4.492.129
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: