Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Je bent ingelogd op een klantnummer waarop niet kan worden besteld. Het is op dit klantnummer ook niet mogelijk om jouw prijzen te controleren. Gebruik via jouw Dashboard, Wisselen Klantnummer, om een ander klantnummer te selecteren of neem contact op met afdeling Customer Service.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


LEVERING VOLGENDE WERKDAG voor elke order geplaatst voor 17.00 u

Sluiten

Dossier thuiswerken »

ONTVANG JE BESTELLING OP JE THUISADRES

Omwille van het coronavirus werken velen onder ons nu al een hele tijd van thuis uit. Thuiswerken brengt ook enkele uitdagingen met zich mee, niet het minst door de afwezigheid van de nodige werkomgeving en werkmaterialen. Als totaalleverancier van kantooroplossingen speelt Lyreco flexibel op deze nieuwe situatie in door nu ook rechtstreeks te leveren op het thuisadres van werknemers.

Wil je zelf een thuislevering ontvangen of wil je dit graag regelen voor je werknemers? Contacteer dan snel je vaste Lyreco contactpersoon, die met plezier alles voor je in orde brengt. Of contacteer onze klantenservice via:
customer.nl@lyreco.com

Is het de eerste keer dat je bij ons wil bestellen?

Vul dan het online fomulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Registreer nu

Thuiswerken

Hoe zorg je ervoor dat je thuis efficiënt en gezond kan blijven werken? Wat heb je hiervoor allemaal nodig en waar moet je op letten? We hebben voor jou een handig overzicht gemaakt rond verschillende relevante thema’s. En om het je nog gemakkelijker te maken hebben we ook een bijhorend thuiswerkassortiment samengesteld.

Lees meer over thuiswerken


De beste merken vind je bij Lyreco: