Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


search.totalHits > 0 = false user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = false search.facets empty = true search.facets size = 0
   

Onze merken

       

Nieuws

TOMORROW AT WORK
Lees ons nieuwste magazine, boordevol interessante artikels en nuttige tips voor de werkvloer.

Lees nu

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog
Jouw zoekresultaten ( 0  product )
Hier zijn enkele tips voor jouw zoekopdracht
  • - Controleer de spelling van jouw zoekopdracht
  • - Gebruik meer algemene termen
  • - Voer meer dan 1 woord in voor jouw zoekopdracht

Lyreco faxtoestellen: professioneel documenten versturen 

 

Communiceer vlot, ook schriftelijk met een faxtoestel

 

Openstaan voor nieuwe klanten of zakenpartners is ontzettend belangrijk als ondernemer. Om deze reden is het belangrijk dat je beschikt over alle gangbare communicatiemiddelen. Veel bedrijven faxen nog steeds, het is daarom dus belangrijk om kwalitatieve faxtoestellen aan te schaffen. Alle faxtoestellen in het... Toon meer

Lyreco faxtoestellen: professioneel documenten versturen 

 

Communiceer vlot, ook schriftelijk met een faxtoestel

 

Openstaan voor nieuwe klanten of zakenpartners is ontzettend belangrijk als ondernemer. Om deze reden is het belangrijk dat je beschikt over alle gangbare communicatiemiddelen. Veel bedrijven faxen nog steeds, het is daarom dus belangrijk om kwalitatieve faxtoestellen aan te schaffen. Alle faxtoestellen in het Lyreco aanbod garanderen vlotte en professionele communicatie.

 

Faxtoestellen: topkwaliteit is onmisbaar

 

Aangezien faxen fysieke papieren documenten zijn is het belangrijk dat deze duidelijk worden ontvangen. Daarom hebben wij gekozen voor het topmerk Brother. De faxtoestellen van Brother zijn duurzaam en zorgen ervoor dat documenten ongehinderd worden ontvangen en verstuurd.

 

Bestel jouw faxtoestellen nu in de Lyreco webshop

 

Toe aan een nieuw faxtoestel? Plaats jouw bestelling eenvoudig online in de Lyreco webshop. Lyreco staat garant voor supersnelle service en zorgen ook voor het onderhoud van jouw apparatuur indien gewenst. Op zoek naar inkjetprinters of  laserprinters, maar zit je met wat vragen? Wij helpen je graag bij verder zodat je de juiste keuze maakt.

 

Heb je vragen over onze producten of diensten? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088-6032001. Natuurlijk kun je al je vragen ook aan je Lyreco vertegenwoordiger stellen.

Toon minder

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

De beste merken vind je bij Lyreco: