Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Lavazza banner

Breng de échte Italiaanse koffie-ervaring tot leven op je werkplek.

Met Lavazza breng je altijd jouw "meer dan Italiaanse" koffie naar het werk.

Lavazza is het nr. 1 koffie merk in Italië. Dankzij haar Italiaanse DNA en meer dan 125 jaar expertise in het selecteren en branden van de beste koffiebonen, biedt Lavazza de perfecte oplossing voor de échte Italiaanse koffie-ervaring in jouw kantoor of werkplek.

Lavazza koffiebonen

Kies voor de kwalitatieve bonen van Lavazza voor een onvergetelijke barista-waardige koffiebeleving op kantoor.

Lavazza selecteert steeds de beste mengeling van Arabica en Robusta koffiebonen uit Midden- Zuid-Amerika en Azië om deze fijne koffieblends te verkrijgen.

Capsules zijn de meest praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen om op kantoor te genieten van een echte Italiaanse espresso en andere bereidingen. Met Lavazza koffiecapsules zet je snel een espresso van topkwaliteit voor jezelf of jouw collega's. De capsules* van Lavazza zijn beschikbaar in verpakkingen van 10 tot 80 capsules per doos.

*Lavazza biedt capsules aan die compatibel zijn met Nespresso® en Dolce Gusto® koffiemachines. Lavazza is niet geaffilieerd met of gesponsord door Nespresso® of Nestlé Dolce Gusto®.

Lavazza capsules
Lavazza gemalen

Lavazza gemalen koffie is de ideale, klassieke koffie-oplossing. Geniet van het intense aroma van een mokkapot of een filterbereiding.

Met de gemalen koffie van Lavazza kan je op kantoor een heerlijke en romige espresso bereiden, geheel volgens de Italiaanse traditie.

De beste merken vind je bij Lyreco: