Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Of jouw organisatie nu dapper doorgezet heeft of het werk stil heeft moeten leggen, duidelijk is dat werkgevers die de komende maanden het werk willen organiseren, dat anders zullen moeten aanpakken. Wij willen het leven op het werk voor jou vergemakkelijken, dus ook nu staan wij klaar voor jou met advies en antwoorden.

Sinds de intrede van COVID-19 in het voorjaar is het leven op kantoor en thuis helemaal omgegooid. Er werd ingezet op thuiswerken, kantoren werden heringericht en communicatie werd belangrijker dan ooit. Velen maken nu opnieuw (deeltijds) de terugkeer naar kantoor en dat brengt uiteraard unieke uitdagingen met zich mee. Op deze pagina begeleiden we jou graag bij alles dat hierbij komt kijken.

Ontdek onze blogs met praktische tips, handige producten én onze COVID-19 whitepaper die je als praktische handleiding kan gebruiken!


Om dit alles te verduidelijken en te illustreren maakten we ook een brochure.

Klik hier om de brochure te bekijken.

Communicatie

Communicatie is zowel op kantoor als naar medewerkers thuis toe een absolute prioriteit. Het gaat hier niet alleen over de nieuwe vorm van werken en vergaderen maar bijvoorbeeld ook over veiligheidsmaatregelen . Het oprichten van een COVID-19 werkgroep kan het verschil maken en je werknemers tevreden en geïnformeerd houden. Niet zeker wat dit inhoudt? Check dan zeker onze blog hierover!

Download onze gratis COVID-19 posters

Social Distance

Afstand houden blijft de norm, en kan er voor zorgen dat een mondmasker niet de hele dag nodig is. Kan je niet uit aan alle richtlijnen en heb je een houvast nodig om je kantoor in te richten? Geen zorgen, wij hebben voor jou alles op een rijtje gezet. Onderstaande posts geven je meer informatie over social distance op kantoor of in de productieomgeving. Zorg ervoor dat alle collega’s up-to-date blijven en de richtlijnen kennen. Geef je werknemers en klanten toegankelijke informatie en voldoende duidelijke instructies. Gebruik hier voor bijvoorbeeld digitale displays, ophangbare pictogrammen of infoframes. Kan jij al aan de slag?

Bekijk al onze signalisatie- en afschermingsoplossingen
Onze blogs over communicatie en social distance.

 

Hygiënemaatregelen

Hygiëne is niet alleen belangrijk voor je werknemers maar ook voor eventuele klantenbezoeken. Een belangrijk aspect is desinfectiemateriaal maar er zijn veel meer opties. Je kan bijvoorbeeld hulpmiddelen gebruiken zoals opzetstukken voor deurklinken, maar ook gewoon je kantoor verluchten is belangrijk. Onderstaande artikels geven jou hier meer informatie over.
Onze blogs over hygiënemaatregelen.

Verantwoordelijkheid als werkgever

Zie je als werkgever door de bomen het bos niet meer? Wij begeleiden je graag bij het implementeren van alle richtlijnen. In deze blogpost vind je alvast een waaier aan informatie. Meer advies nodig? Neem dan zeker contact op met je Lyreco contactpersoon.

Lees meer over je verantwoordelijkheden

 

De beste merken vind je bij Lyreco: