Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Dossier thuiswerken »

EFFICIËNT THUISWERKEN

Hoe zorg je ervoor dat je thuis efficiënt en gezond kan blijven werken? Wat heb je hiervoor allemaal nodig en waar moet je op letten? We hebben voor jou een handig overzicht gemaakt rond verschillende relevante thema’s. En om het je nog gemakkelijker te maken hebben we ook een bijhorend thuiswerkassortiment samengesteld.

1. Blijf in contact

Communicatie met collega’s en/of klanten is ook in je thuiskantoor cruciaal. Met de juiste apparatuur kan je vanuit je thuiskantoor sociale contacten onderhouden en toegang hebben tot je werkdocumenten en -tools.

2. Blijf in vorm

Wanneer je langere tijd van thuis uit werkt wordt het belangrijk om toch eens goed na te denken over de inrichting van je werkplek. Zo kan je kleinere en grotere kwaaltjes, als gevolg van een niet optimale zit- en werkhouding, voorkomen.

3. Blijf gefocust

Thuiswerken kan heel fijn zijn door de vrijheid die het met zich meebrengt, maar het heeft ook nadelen. Je kunt snel je focus verliezen, bijvoorbeeld omdat je wordt afgeleid door je huisgenoten of door dingen die thuis moeten gebeuren.

4. Blijf georganiseerd

Hoe digitaal we ook werken, toch blijven een aantal materialen onontbeerlijk om je werk efficiënt rond te krijgen. Het kan ook helpen om het overzicht te bewaren en je gedachten te ordenen.

De beste merken vind je bij Lyreco: