Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Zie je door de bomen het bos niet meer? Niet elke printer heeft dezelfde cartridge nodig. Gelukkig hebben wij een gemakkelijke tool ontwikkels waar je in een paar klikken de juiste cartridge vindt die bij jouw printer past.

Eerste hulp bij het vinden van de juiste cartridges

Met de Lyreco inkt- en tonergids kan je in een paar klikken weten welke inkt cartridges jij nodig hebt. Je kan gemakkelijk jouw printer in de lijst vinden, of simpelweg de zoekfunctie gebruiken. Onze gids vertelt je dan meteen welke inkt compatibel is met jouw printer.


Ben je nog geen klant? Registreer je vandaag nog, in slechts enkele minuten!

 

 

 

Print gemakkelijk thuis met onze inkjetcartridges

Omdat we nu veel van thuis uit werken, is een thuisprinter niet meer weg te denken. Bij deze printers horen ook cartridges natuurlijk. Hier is een duidelijk onderscheid te maken: je kan kiezen voor originele cartridges van het printermerk of voor compatible cartridges. Welke je ook kiest, ze klaren beide de klus.

printer
printer met man

 

Printen met toner, voor grote printopdrachten

Print je meermaals per dag of per week? Of heb je grote opdrachten waaraan je moet werken? Dan heb je beslist ook toner cartridges nodig. Toner cartridges bestaan in verschillende kwaliteit en groottes. En ook hier weer heb je de keuze uit originele - of compatible toners.

Lyreco toner cartridges
Duurzaam én uitstekende prijs-
kwaliteitsverhouding

Lyreco biedt je een gratis ophaalservice voor toner- en inktcartridges. De inzameling van de cartridges wordt automatisch gekoppeld aan een levering.

Door Lyreco toner cartridges te kopen help jij de hoeveelheid plastic te verminderen op onze stortplaatsen, in onze oceanen en in al onze natuurlijke omgevingen.

WeCare-inktcartridges
Afdrukken met
gerecycleerde en hergebruikte cartridges

Elke cartridge wordt uit elkaar gehaald, en waar mogelijk worden onderdelen hergebruikt. De nieuwe cartridges worden getest na het recyclageproces, zodat je zeker kan afdrukken met hoge kwaliteit. Dit alles voor een lagere prijs en met zorg voor het milieu. WECARE inktcartridges zijn dus ook ideaal om te gebruiken in je thuiskantoor.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog de cartridges of toners die bij jouw (thuis)printer passen!

 

De beste merken vind je bij Lyreco: