Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Verbeter je welzijn Op je werkplek

We begrijpen dat het welzijn van jouw medewerkers je hoogste prioriteit is, net zoals bij Lyreco. Het is essentieel om een ondersteunende en stimulerende werkomgeving te creëren. Dit bevordert de fysieke en mentale gezondheid. Met ons uitgebreide assortiment willen we jou ondersteunen bij het centraal stellen van het welzijn binnen jouw werkcultuur.

Physical

Verbeter gezondheid,
geluk en
productiviteit

Gezondheid is een belangrijke sleutel tot geluk. Met ons assortiment ergonomische bureau accessoires en meubels optimaliseer je de comfort van jouw werkruimte en daarmee de tevredenheid, prestaties en vooral het welzijn.

Optimaliseer
de
werkomgeving

Van schoonmaakbenodigdheden tot brievenbakjes, het draait allemaal om de details. Kies uit onze selectie aan producten de essentiële tools om het werk aangenamer te maken en creëer een geweldige werkdag.

optimise
ensure

Zorg
voor veiligheid
op de werkplek

Effectieve preventiemethoden zijn essentieel om te zorgen voor een werkomgeving zonder verwondingen en ongevallen. Ondersteun veilig werken met ons uitgebreide assortiment producten voor de veiligheid en gezondheid van mensen op het werk.

Bevorder
teamwork en
samenwerking

Of je team nu gebruikmaakt van ons mobiel whiteboard voor brainstormsessies of samenkomt in ons comfortabele meubilair, wij bieden producten die zijn ontworpen om communicatie te verbeteren, relaties te versterken en productiviteit te bevorderen.

foster

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving