X

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om u zaken aan te bieden die beantwoorden aan uw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat u ons toelaat ze te gebruiken. U kunt de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

U bent ingelogd op een klantnummer waarop niet kan worden besteld. Het is op dit klantnummer ook niet mogelijk om uw prijzen te controleren. Gebruik via uw Dashboard, Wisselen Klantnummer, om een ander klantnummer te selecteren of neem contact op met afdeling Customer Service.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Close CALL ME

Lyreco Office & Work Solutions


Sluiten
Naar boven

LYRECO PRINT SERVICES

Lyreco Print Services biedt u een servicepakket Simply Print It genaamd. Hiermee willen we u maximaal ontzorgen op vlak van printermanagement. Met een Simply Print It contract krijgt u een professionele Ricoh printer in bruikleen, inclusief 3 jaar service. Gedaan met de onverwachte kosten en de toners worden automatisch door Lyreco geleverd volgens contractuele afspraak. Uw voordelen zijn: Plug & Play, zonder investering, geen onverwachte kosten, ecologisch, geen zorgen – en inclusief full monitoring.

LYRECO Benelux - Rue du Fond des Fourches 20 4041 Vottem (Luik) - Phone 04/361 99 23 - Fax 04/365 41 50