Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Conditie
Merk
Printkleur
Printtechnologie
Type paginaopbrengst
Type product
Sustainable Selection
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Originele cartridges

  ( 1  product )

Lyreco originele fax cartridges: voor aangename en hoogkwalitatieve faxen

 

Duidelijk leesbare faxen met de juiste cartridges

 

De fax is nog altijd een frequent communicatiemiddel. Zeker in een professionele omgeving geldt de fax als betrouwbare manier om documenten uit te wisselen, onafhankelijk van het internet. Voor optimale leesbaarheid en dus het accuraat ontvangen van de boodschap, zijn de originele fax cartridges van Lyreco jouw allerbeste optie.

 

Originele fax cartridges: Lyreco kiest voor topmerken in het assortiment

 

Bij Lyreco willen we alleen het beste voor onze klanten. Daarom kozen we voor die merken die garant staan voor ongeëvenaarde topkwaliteit. Je vind bij ons originele fax cartridges van de volgende merken:

 

  • Canon

 

  • Brother

 

  • Panasonic

 

  • Ricoh

 

  • Philips

 

Jouw originele fax cartridges bestel je makkelijk via de Lyreco website

 

Kies de originele fax cartridges voor jouw toestellen en bestel ze via deze webshop. Zo ben je zeker van de oerdegelijke kwaliteit die hoort bij deze absolute topmerken. Faxtoestel, inkjet printer of laserprinter nodig? We hebben exact wat jij nodig hebt om je professionele documenten altijd haarscherp en aangenaam leesbaar af te drukken.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het numme 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Sustainable selection

Ricoh Type 1260D toner cartridge, zwart

Ref: 2.384.019
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving