Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


search.totalHits > 0 = false user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = false search.facets empty = true search.facets size = 0
   

Onze merken

       

Nieuws

TOMORROW AT WORK
Lees ons nieuwste magazine, boordevol interessante artikels en nuttige tips voor de werkvloer.

Lees nu

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog
Jouw zoekresultaten ( 0  product )
Hier zijn enkele tips voor jouw zoekopdracht
  • - Controleer de spelling van jouw zoekopdracht
  • - Gebruik meer algemene termen
  • - Voer meer dan 1 woord in voor jouw zoekopdracht

Leg alles professioneel vast met digitale camera’s van Lyreco

 

Gebruiksvriendelijke hightech fototoestellen

 

Als communicatiemiddel zijn video’s en foto’s enorm krachtig. Of het nu gaat over marketingdoelen, opleidingen, netwerken of gelijk welk ander doel. De beelden die je maakt moeten een onberispelijke kwaliteit tonen. Dat is exact wat de digitale camera’s van Lyreco consequent voor elkaar krijgen: jouw troeven professioneel vastlegge... Toon meer

Leg alles professioneel vast met digitale camera’s van Lyreco

 

Gebruiksvriendelijke hightech fototoestellen

 

Als communicatiemiddel zijn video’s en foto’s enorm krachtig. Of het nu gaat over marketingdoelen, opleidingen, netwerken of gelijk welk ander doel. De beelden die je maakt moeten een onberispelijke kwaliteit tonen. Dat is exact wat de digitale camera’s van Lyreco consequent voor elkaar krijgen: jouw troeven professioneel vastleggen op de digitale gevoelige plaat.

 

Digitale camera’s voor de leek én voor de expert

 

Bij Lyreco vind je digitale camera’s die vol geautomatiseerde opties uitblinken in gebruiksgemak, maar evengoed camera’s die de echte professional toelaten om al zijn expertise aan te wenden. Het resultaat is sowieso indrukwekkend. Daarvoor kan je rekenen op de verschillende modellen van Panasonic met specifieke zoomfuncties, flexibele schermstanden… Uiteraard verspreiden deze apparaten hun foto’s op alle eigentijdse manieren zoals USB en wifi.

 

Digitale camera’s bestel je in en oogwenk op de Lyreco webshop

 

Selecteer het toestel dat het best aansluit bij de noden van jouw bedrijf en bestel via deze webshop. Nog op zoek naar een hoogwaardige webcam of extra foto printpapier? Bij Lyreco vind je alles om je onderneming en/of activiteiten vakkundig in de spotlights te zetten.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Toon minder

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

De beste merken vind je bij Lyreco: