Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


In een productieomgeving is het aangewezen om de grootte en de rotatie in de samenstelling van de ploegen of teams te beperken. Kleedruimtes zullen indien nodig anders moeten worden ingedeeld, of er moeten tijdelijk extra kleedkamers worden voorzien. Voor productiebedrijven zijn er al schermen ontwikkeld waarbij er een fysieke afscheiding is tussen de mensen zodat de werkzaamheden, bv. aan de lopende band, op een ‘corona-veilige’ manier uitgevoerd kunnen worden.

Organiseer de taken zo dat bezorgpersoneel en leveranciers goederen kunnen afleveren bij de ingang van het bedrijf om het komen en gaan van werknemers van andere bedrijven op het terrein te vermijden.

Hou de goederenafhandeling uit de buurt van andere activiteiten van het bedrijf.

 Werk in kleine, vaste teams om het aantal interacties te beperken.

 

Handhaaf zo veel mogelijk dezelfde positie op de productielijn, tenzij er fysieke, chemische of ergonomische beperkingen in het geding zijn.

Zorg dat bij het vormen van rijen in gemeenschappelijke ruimten een afstand van 1,5 meter tussen elke persoon wordt gerespecteerd.

 Indien nodig kunnen de pauzetijden enigszins worden gevarieerd.

 

Indien het niet mogelijk is om een afstand van 1,5 meter aan te houden:

overweeg de mogelijkheid om de productie te verminderen;

breng, indien van toepassing, fysieke scheidingen (scheidingswanden) tussen werknemers aan;

indien het onmogelijk is om een afstand van 1,5 meter aan te houden of fysieke scheidingen aan te brengen, is het dragen van een masker verplicht.

 

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving