Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Kleur
Lengte van tafelblad
Merk
Tafelblad diepte
Verstelbare hoogte
Vorm van tafelblad
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Computermeubilair

  ( 1  product )

Het Lyreco computermeubilair: slimme plaatsing van pc en randmateriaal

 

Een handige werkplek voor je computer of laptop

 

Computers worden vaak vergezeld door allerlei randapparatuur zoals muizen, printers, boxen, statieven, kaartlezers… Daarom is een gewoon bureau niet altijd de meest geschikte plek om een pc te plaatsen. Om alles mooi en logisch op te stellen en bovendien te letten op ergonomie en flexibiliteit, is het juiste computermeubilair onontbeerlijk in ieder bedrijf. Bij Lyreco vind je workstations, docking stations, statieven, trolleys en ander materiaal waarop jouw computers maximaal renderen.

 

Computermeubilair, ook voor complementaire toestellen

 

In een dynamische werkplek moet alles vlot verplaatst kunnen worden naargelang de actuele noden van het moment. Daarom vind je in ons computermeubilair assortiment diverse trolleys, voor printers en ander materiaal, waardoor je steeds een handige opstelling kunt kiezen.

 

Computermeubilair bestel je uiterst vlot op de Lyreco website

 

Kies het computermeubilair dat je nodig hebt en bestel online. Wij doen al de rest, zodat je al gauw je werkplek indeelt met de grootste flexibiliteit. Met onze hoge kasten, lage kasten of archiefrekken creëer je vervolgens vlotjes de ideale professionele bureauruimte.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving