Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Cashback

Geniet van een geldteruggave tot wel 100 euro* op een grote selectie shredders van Fellowes !

Hoe kom ik hiervoor in aanmerking?

1. De promotie is enkel geldig op de deelnemende Fellowes producten die zijn aangekocht in de periode van 1 september tot 31 december 2021.

2. Alle aanvragen moeten vóór 14 februari 2022 ingediend zijn.

3. Je hebt tot 45 dagen na je aankoop tijd om je aanvraag in te dienen.

4. Je kan je cashback claimen op www.felloweslyrecopromo.com, het formulier dient ingevuld te worden en samen met alle volgens de voorwaarden relevante documenten ingestuurd te worden. 

 

Claim je cashback

Voor meer actievoorwaarden, klik hier

 

5. Zodra Fellowes je aanvraag heeft ontvangen, krijg je een ontvangstbevestiging via de e-mail. Als jouw aanvraag is gecontroleerd en goed is bevonden, dan wordt het terug te betalen bedrag binnen dertig dagen overgemaakt op je bankrekening. 

* Slechts één inzending per persoon/bedrijf/adres/bankrekening. Elke deelnemer kan tijdens de actieperiode met maximaal 5 papierversnipperaars aan deze actie deelnemen.

Automatische invoer

Manuele invoer

De beste merken vind je bij Lyreco: