Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


1

Boblende forfriskninger til arbejdspladsen

– Forkæl dine kollegaer med frisklavet danskvand hver eneste dag


Vidste du, at du kan købe de populære maskiner fra SodaStream hos Lyreco? Maskinen gør det muligt for dig at lave klassisk danskvand, nemt og bekvemt, når du har lyst. En smart løsning, der reducerer mængden af plastaffald og sparer dig for bøvlet med mange tomme flasker. Vil du prøve SodaStream? Netop nu har vi en god pris på startpakken.

 

Lav selv dine favoritter

Med SodaStream kan du selv lave den helt klassiske danskvand. Er du mere til læskedrikke, tilføjer du bare en af de mange spændende smagsvarianter for at få smagen af din yndlingssodavand. Du kan også prøve de små bubly-koncentrater, der giver en diskret smag af citron, fersken, granatæble eller passionsfrugt, helt uden kalorier eller sødemiddel.

 

 

 

 

Find dit tilbehør til SodaStream

Har du allerede en SodaStream? Vi gør det let for dig at købe og returnere de gaspatroner, du skal bruge til din maskine. Vælg mellem den pink gas, der passer til alle nyere maskiner, eller den blå variant, der passer til ældre modeller. Derudover kan du supplere med de populære plastikflasker, der tåler opvaskemaskine, og de elegante glasflasker der passer perfekt til møder og konferencer.

 

  

1

 

Sådan returnerer du dine gaspatroner​

Når du bestiller gaspatroner til din SodaStream, kan du enten vælge at få dem leveret enkeltvis eller i en smart kasse med 18 stk. Du betaler et depositum på 89,50 kr. pr. patron, som bliver modregnet ved genbestilling. Hvis du bestiller 18 stk., er det vigtigt, at du gemmer kassen, patronerne skal returneres i den senere.  Når patronerne er brugt, ringer du bare til vores kundeservice, og så sørger vi for, at en chauffør kommer ud og henter dem hos jer. Ønsker du ikke at modtage flere patroner, får du en kreditnota.

 

Verdenskendte mærker hos Lyreco