Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


1

Markedsdynamikkerne påvirker Lyrecos forretning

De globale påvirkninger, som vi har oplevet i kølvandet på corona-pandemien, bliver nu forstærket yderligere af den russiske invasion af Ukraine. Kort fortalt har det resulteret i, at de europæiske energipriser (olie, naturgas og elektricitet) er steget eksplosivt i 2022.

Som resultat heraf har flere af vores leverandører været nødsaget til at pålægge vores aftaler energitillæg og prisstigninger. Energitillæggene skyldes de forhøjede produktionsomkostninger, som leverandørerne er tvunget til at sende videre til os og deres andre kunder. 

For at illustrere situationens alvor kan vi fortælle, at vi har modtaget seks gange så mange anmodninger om ’out of cycle’-prisstigninger i ét kvartal fra vores leverandører, som vi har modtaget de seneste seks år til sammen!

 

Midlertidigt energitillæg pålægges en række varer

Vi ser os derfor nødsaget til at videregive disse tillæg og prisstigninger til dig som kunde hos Lyreco. Det betyder, at vi med øjeblikkelig virkning pålægger en række produkter et midlertidigt energitillæg. 

Som det er lige nu, berører tillægget papir og papirbaserede produkter (toiletpapir, emballage, blokke, konvolutter, kalendere osv.), men det er ikke utænkeligt, at det også kommer til at gælde andre produktkategorier i fremtiden, hvis den nuværende udvikling fortsætter. 

Det midlertidige energitillæg varierer afhængigt af produkterne og bliver fjernet øjeblikkeligt i tilfælde af, at vores leverandører fjerner deres tillæg og prisstigninger. Vi gør vores absolut bedste for at håndtere situationen bedst muligt, og du kan selvfølgelig forvente det samme høje service- og kvalitetsniveau, som du kender.

 

Verdenskendte mærker hos Lyreco