Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Close×

Du er logget ind på en konto, der ikke kan bruges til bestilling, det betyder at du ikke kan lægge en bestilling eller finde prisen på en vare på denne konto. For at fortsætte skal du skifte konto i menuen til venstre eller kontakte vores kundeservice.

Luk


OK
Luk

Error


Lægger i indkøbsvognen...


Your report has been successfully processed
Please help us to improve our product data by informing us of any errors you spot
Please select at least one type of error


Company Name
Phone Email
Submit
Luk

Du har allerede bedt om at blive adviseret når produktet er tilbage på lager igen


SELVKLÆBENDE INFORAMME DURAFRAME®POSTER A1 1STK/PK

Best.nr. 7.143.647

Kontrollér lagerstatus og pris — log in eller registrér dig som bruger

Login


Den selvklæbende inforamme DURAFRAME®, har en oplukkelig magnetisk ramme hvor man hurtigt kan installere og udskifte plakaten i rammen. Reklamer, åbningstider og anden information vises på en professionel og elegant måde f.eks. på butiksvinduer og andre glatte og faste overflader, hvor det er let at opsætte i stående eller liggende format. Den farvede ramme ser identisk ud fra begge sider, og ved brug på glas kan informationen læses fra begge sider, samt at inforammen kan fjernes igen uden at der er klæbemidler på glasruden. Beskyttet mod tyveri og vejret ved opsætning på indersiden af vinduet og budskabet er synligt på ydersiden. Kapacitet til at holde 2 plakater. UV-stabil og har en lavreflekterende overflade, men undgå at placere i direkte sollys da det er muligt at rammen kan miste sin form. Til plakater i A1 format. Ydermål 639 x 886 mm. Best.enhed: 1 Stk./Pk.

  • I dit katalog

    Se dette produkt side 361

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco