Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


x

Globalt pres påvirker vores lagerbeholdning

Vi beklager, hvis du oplever utilgængelige produkter. Vi står klar til at finde alternativer til dig.

Coronapandemien har udløst et transportkaos på grund af et stort pres på de globale forsyningskæder. Det medfører flaskehalse i det globale transportsystem, råvaremangel og store forsinkelser, som betyder, at varer ikke kommer til tiden. Selvom verden er åbnet op igen, så tager det lang tid at få verdensproduktionen og transportkapaciteten op i gear igen.

Det mærker vi desværre også i Lyreco, hvorfor nogle af vores kunder oplever, at vi har utilgængelige produkter. Det er vi kede af, og vi gør alt, hvad vi kan, for at løse det så hurtigt som muligt.

Den gode nyhed er heldigvis, at vi har mange gode alternativer produkter, som du kan vælge imellem. Vi opfordrer dig til at finde alternativer i vores webshop, tage fat i din salgskonsulent eller kontakte kundeservice på 70 100 500, hvis du oplever, at dit foretrukne produkt er utilgængeligt.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco