Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Tak. Din fejlrapport er afsendt.
Hjælp os med at forbedre vores produktdata ved at fortælle os om eventuelle fejl.
Vælg mindst én fejltype


Virksomhed Navn
Telefon E-mail
OK

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.


Kommunikationstilbehør Elacin SoloCom Tube, passer til SafeSound

Varenr. 11.853.318
  • Kommunikationstilbehør, som kan kobles til Elacins SafeSound-øreprop

  • Til håndfri kommunikation i støjende og farlige omgivelser

  • Letter kommunikationen uden at gå på kompromis med sikkerheden

Se mere her >

Kontrollér lagerstatus og pris — log ind eller opret kundekonto

Brugerlogin
Kommunikationstilbehør til SafeSound, Elacin® SoloCom Tube

Det kan være en udfordring at arbejde i støjende omgivelser, da det kan være svært at kommunikere, særligt hvis du har høreværn på. Hvis telefonen ringer, vil man ofte fjerne høreværnet, så man kan tale sammen, men desværre går man på kompromis med sikkerheden. Elacins SafeSound-ørepropper løser lige netop den problemstilling, da de kan kombineres med en række forskellige kommunikationstilbehør, heriblandt SoloCom Tube, som gør det muligt at kommunikere håndfrit og effektivt, mens hørelsen er beskyttet.

SoloCom Tube kan tilkobles dine SafeSound-ørepropper og gør det muligt for dig at kommunikere via mobiltelefon eller tovejsradio og er udviklet til farlige industrier, hvor SoloCom og SoloCom Lo ikke kan bruges optimalt. I Tube-udgaven er højtaleren udeladt, og der er lavet en forbindelse til slangen, så den omgivende støj lukkes ude, så brugeren ikke behøver at skrue så højt op for tovejsradioen. Dette tilbehør er velegnet til brug i industrielle miljøer, bygge- og montageindustrien, på skibsværfter samt i beredskaber og lignende.

Er du i tvivl om, hvorvidt dette er det rette produkt til dine behov, kan du ringe eller skrive til vores kundeservice, som kan sætte dig i kontakt med en af vores PPE-specialister.

Best.enhed: stk.
  • I dit katalog

    Se dette produkt side 167

Varemærke :  ELACIN

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco