Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Close ×
Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Tak. Din fejlrapport er afsendt.
Hjælp os med at forbedre vores produktdata ved at fortælle os om eventuelle fejl.
Vælg mindst én fejltype


Virksomhed Navn
Telefon E-mail
OK

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.


Kommunikationstilbehør Elacin SoloCom Lo, passer til SafeSound

Varenr. 11.853.307
  • Kommunikationstilbehør med særligt lyddæmpende kredsløb, som kan kobles til Elacins SafeSound-øreprop

  • Til håndfri kommunikation i støjende omgivelser

  • Letter kommunikationen uden at gå på kompromis med sikkerheden

Se mere her >

Kontrollér lagerstatus og pris — log ind eller opret kundekonto

Brugerlogin
Kommunikationstilbehør til SafeSound, Elacin® SoloCom Lo

Det kan være en udfordring at kommunikere i støjende arbejdsomgivelser, og mange fjerner høreværn og ørepropper for fx at kunne tage et opkald eller kommunikere i tovejsradio, hvilket desværre går ud over sikkerheden og kan give høreskader. Elacins SafeSound-ørepropper løser lige netop den problemstilling, da de kan kombineres med en række forskellige kommunikationstilbehør, heriblandt SoloCom Lo, som gør det muligt at kommunikere håndfrit og effektivt, mens hørelsen er beskyttet.

SoloCom Lo kan tilkobles dine SafeSound-ørepropper og findes i to udgaver, som gør det muligt for dig enten at kommunikere via mobiltelefon, radiotelefon eller DECT-enheder. Lo-udgaven svarer overordnet til det almindelige SoloCom-tilbehør, men adskiller sig ved at have et særligt dæmpende kredsløb integreret i stikket, som bidrager til yderligere beskyttelse af hørelsen. Dette tilbehør er velegnet til brug i industrielle miljøer, bygge- og montageindustrien, på skibsværfter samt i beredskaber og lignende.

Er du i tvivl om, hvorvidt dette er det rette produkt til dine behov, kan du ringe eller skrive til vores kundeservice, som kan sætte dig i kontakt med en af vores PPE-specialister.

Best.enhed: stk.
  • I dit katalog

    Se dette produkt side 167

Varemærke :  ELACIN

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco