Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


1
1

Tænker du over, at dine omgivelser i høj grad påvirker dit fysiske velbefindende og din produktivitet?

 

Arbejdslivet har ændret sig, og for mange er der opstået et behov for en kontorplads under eget tag. Men med hjemmearbejde følger risikoen for skavanker, fordi mange ikke har det rigtige udstyr og arbejde og hjemmeliv flyder sammen.

1

 

 

Inspiration til hjemmekontoret

 

Den gode hjemmearbejdsplads er ergonomisk og dedikeret, så du kan holde arbejde og fritid adskilt.

 

Ligegyldigt hvor småt du bor, så har Lyreco løsningen, der kan hjælpe dig med at pakke hjemmekontoret væk på få minutter, når arbejdsdagen er slut

1
1

 

 

 

Kontor i stuen? Bare rolig, der er en løsning til alle

 

Ikke to hjemmearbejdspladser er ens. Måske har du et stort hus med et kontor, men det kan også være, at du bor i en lille lejlighed, hvor der kun er plads ved spisebordet. Det betyder vidt forskellige behov, og derfor har vi specialiseret os i skræddersyede løsninger.

 

Ligegyldigt hvor småt du bor, så har Lyreco løsningen, der kan hjælpe dig med at pakke hjemmekontoret væk på få minutter, når arbejdsdagen er slut.

1
1

 

 

Ny virkelighed – nye behov

 

I takt med hjemmekontorets udbredelse er nye behov opstået.

 

Lad Lyreco hjælpe med at dække behovene, inden problemerne opstår, så du og dit team kan fokusere på arbejdet.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco