Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


1
1

Covid 19-pandemien: en skadelig indvirkning på medarbejdernes sundhed og trivsel

COVID-19-pandemien vil få en langsigtet indvirkning på den måde, vi arbejder på. Vaner og retningslinjer ændrer sig overalt i Europa næsten dagligt.

Flex-kontor, hjemmekontor, samarbejdsområder, hot-desking eller det traditionelle kontor er blot nogle få af de nye måder at arbejde på, som arbejdsgivere og medarbejdere står overfor Denne udvikling i arbejdsområder har en væsentlig indflydelse på komforten og ergonomien i dine teams, som er en forudsætning for at sikre deres trivsel og effektivitet.

Vores partner Fellowes Brands har gennemført en pan-europæisk undersøgelse for at belyse de nye måder at arbejde på og den indvirkning, som en dårlig opsætning af et arbejdsområde har på vores fysiske og mentale helbred. Resultaterne viser, at det er et emne, du skal tage alvorligt.

Som international specialist inden for arbejdsmiljø er Lyreco her for at hjælpe dig med at imødekomme disse nye udfordringer ved hjælp af ekspertrådgivning, dedikerede ydelser og et bredt udvalg af ergonomiske løsninger.

Hvordan påvirker den nye måde at arbejde på dine teams' fysiske og mentale helbred?

I undersøgelsen "Den nye måde at arbejde på" talte Fellowes med 7000 ansatte i hele Europa, og undersøgelsen afslørede …

‣  Hjemmearbejde har en skadelig indvirkning på medarbejdernes mentale og fysiske helbred.

‣  Utilstrækkelige hjemmearbejdsstationer og arbejdspres bringer folks sundhed i fare.

‣  Tendensen til hjemmearbejde vil sandsynligvis fortsætte i fremtiden. Derfor vil det fremover være afgørende for virksomheder og regeringer at gennemgå og tilpasse måden at arbejde på for at fremtidssikre medarbejdernes helbred.

‣  Hjemmekomfort synes at mangle for mange, der arbejder hjemmefra, og et betydeligt antal personer oplever smerte og ubehag forårsaget af opsætningen af deres arbejdsområde. De adspurgte medarbejdere klagede over at lide af anstrengte øjne, hovedpine, rygsmerter og nakkestivhed.

Halvdelen (52 %) af de adspurgte sagde, at deres hjemmearbejdsstation forårsagede flere smerter end deres arbejdsstation på kontoret, og derfor ser det ud til, at der ikke er gjort nok for at hjælpe medarbejdernes hjemmekontorer til at opfylde sundheds- og sikkerhedsstandarder.

Download undersøgelsesrapporten

Uanset hvor du arbejder - gør din arbejdsstation ergonomisk

Sammen kan vi hjælpe dine teams med de rette løsninger, hvad enten de arbejder hjemme eller på kontoret.

Indfør bevægelse, og forbedr kropsholdningen med Fellowes' serie af sunde arbejdsløsninger til at transformere din arbejdsstation henimod forbedret sundhed, velvære og produktivitet. Forbedr din arbejdsstation nu med tilbagebetalingstilbuddet på 25 %.

 

1
Hold øje med din kropsholdning
En ryg- og fodstøtte kan hjælpe dig med at få den
bedste arbejdsstilling
 

Udforsk udvalget

Støt dine håndled
Hold dine underarme parallelt med overfladen på dit skrivebord og dine håndled i en rimelig neutral position
 

Udforsk udvalget

Opnå en behagelig visning
Regelmæssige ændringer i din arbejdsstilling hjælper dig med at arbejde og føle dig bedre tilpas
 

Udforsk udvalget

Indfør bevægelser
Regelmæssige ændringer i din arbejdsstilling hjælper dig med at arbejde og føle dig bedre tilpas
 

Udforsk udvalget

Vi kan levere et komplet udvalg af produkter og tjenesteydelser, som er tilpasset de specifikke behov hos dine hjemmearbejdende teams for at understøtte deres trivsel og effektivitet.

Du bestemmer, hvem der må bestille hvad og hvor ofte. Vi sørger for, at dine teams hurtigt modtager det, de har brug for, direkte til deres hoveddør eller hos virksomheden.

1
1
1
1
Gratis fragt
på alle ordrer
Levering i morgen
for alle ordrer afgivet før kl. 18
Gratis returnering
30 dages fortrydelsesret
Onlinebetaling
nemt og sikkert
1

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco