Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


search.totalHits > 0 = false user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = false search.facets empty = true search.facets size = 0
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:30
Kontakt os online

Grøn omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en grøn omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Midlertidigt energitillæg indført

Læs mere her
Søgeresultat ( 0  produkt )
Her er nogle tips til din søgning
  • - Tjek stavning på din søgning
  • - Brug mere generelle termer
  • - Anvend mere end 1 ord til din søgning

Find den type kuffert og kabinekuffert, der passer til dit behov

I vores sortiment af kufferter og kabinekufferter, finder du både store kufferter, kuffertsæt og trolleys til håndbagage. Vælg mellem størrelser fra 20" til 28". Vil du sikre din kuffert ekstra under transporten finder du velegnede hængelåse her i webshoppen.

Oplev fordelen ved en kabinekuffert i en smart farve

Vi fører kabinekufferter og trolleys fra Pierre i mange smarte farver. Fordelen er, at det gør din trolley nem at genkende på baggagebåndet eller på baggagehylden i flyet. Vores kabinekufferter er indrettet med praktiske rum og produceret i solid polykarbonat for at sikre en lang levetid. De overholder IATA's internationale retningslinjer for håndbaggage. Kufferterne har dobbelt lynlås og ekstra kodelås på siden til at sikre dit indhold på rejsen. 5 års garanti.

4 hjul for nemmere transport

Alle vores kufferter og kabinekufferter har 4 hjul. De 4 hjul gør, at du nemt kan skubbe kufferten, så den stort set kører af sig selv på jævne og hårde overflader. Med 4 hjul slipper du for at skulle trække din tunge kuffert efter dig, men kan i stedet nyde din tur.

Hvad er fordelen ved hardcase kufferter?

Vores hardcase kufferter er produceret i kraftig plast, som fungerer som en hård skal. Det betyder, at kufferten ikke lige så let kan få tryk, og indholdet skades ikke ved voldsom håndtering. Det kan nemmere ske med kufferter produceret i vævet materiale, som derfor er blødere og mere eftergivende. Og selvom materialet er hårdført, finder du stadig superletvægtskufferter fra Pierre i vores sortiment. De føres i enten sort eller grå med justerbart trolleyhåndtag og solide bærehåndtag, så den er nem at håndtere i flyet og ved baggagebåndet. Der følger en lille kabinetaske med.

Suppler din kuffert med en computertaske eller dokumenttaske

Skal du have din pc eller tablet med på rejse? Så kan du i vores sortiment finde et stort udvalg af deciderede computertasker, som er designet til at sikre din pc mod slag og stød. Vælg mellem tasker med både håndtag og skulderstrop eller f.eks. en laptop-rygsæk med ekstra lomme og polstring til nemt at opbevare din pc i, som er nem at have med sammen med din kuffert eller kabinekuffert. Vi fører også computertasker til damer i et feminint design og klassisk stil.

Foretrækker du en dokumenttaske? Udover plads til din pc eller tablet har en dokumenttaske også ekstra rum til at opbevare dokumenter, visitkort, mobiltelefon m.m. Vælg den afslappede stil i hårdfør nylon og skulderrem eller det mere klassiske design, som fås i både kunstlæder og ægte, sort læder.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

BRUG FOR HJÆLP?

70 100 500

Kontakt os online her.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco