Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Facility-produkter (2186)
Tasker og kufferter (10)
Dokumenttasker (4)
Pilottasker (3)
Dokumentmapper (1)
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Vores tilbud
Varer der udgår (3)
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Varemærke
MONOLITH (4)
Farve
Sort (4)
Udvendigt materiale
Kunstlæder (2)
Læder (1)
Nylon (1)
Bagagetype
Standard (4)
Maksimal skærmstørrelse understøttet
15.6 tomme(r) (2)
17 tomme(r) (2)
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:30
Kontakt os online

Grøn omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en grøn omstilling.

Se de seneste projekter!

Midlertidigt energitillæg
Markedsdynamikkerne påvirker Lyrecos forretning

Læs mere her

Dokumenttasker

  ( 4  produkter )

Arbejdstasker til både bærbar pc, noter, bøger og meget mere 

Hvis du ofte er på farten i forbindelse med arbejde, er det vigtigt at have en arbejdstaske, så du nemt kan medbringe alt det vigtige som f.eks. computer, ipad, dokumenter osv. Hos Lyreco finder du lækre dokumenttasker og arbejdstasker i høj kvalitet fra mærker som Pierre og Monolith.

Arbejdstasker i nylon og mikrofiber

Arbejdstasker skal kunne dække mange forskellige behov afhængig af typen af arbejde og transportform, derfor findes der også et stort udvalg. Vi har arbejdstasker i nylon og sort mikrofiber med et eller flere store indvendige rum. Den type arbejdstasker fås i to varianter: 

  • med afstivning i ryg og sider, så den f.eks. nemt kan indeholde en bærbar, bøger og dokumenter uden, at det bliver bukket eller krøllet.  

  • uden afstivning, der gør arbejdstasken mere blød og lidt mere uformel i udtrykket. Den er nemmere også at komme tøj i, fordi rummene uden afstivning er mere fleksible.

Arbejdstasker i læder

En tredje type arbejdstaske er en dokumenttaske i læder. Det er en anden type arbejdstaske, som dels ser mere eksklusiv ud, dels også er afstivet og har plads til f.eks. et ringbind. Uanset, hvilken type arbejdstaske, du foretrækker, har vi også alt det, du kan få brug for i løbet af arbejdsdagen, når du er på farten: skriveredskaber (som kuglepenne, fiberpenne, markers, overstregningstuscher), notesbøgerblokke, post-it blokke, lommeregner og meget mere!

Find lækre arbejdstasker til damer

Leder du efter en arbejdstaske til damer, skal du se i vores udvalg af computertasker til damer. Der finder du arbejdstasker med plads til både din bærbare, notesbøger og make-up pung - og uden, at det hverken ligner en arbejdstaske eller en computertaske.

Hvad er forskellen på dokumenttasker og dokumentmapper? 

Forskellen på dokumenttasker og dokumentmapper er, at dokumenttasker eller arbejdstasker har håndtag og/eller skulderrem. Dokumentmapper er en mappe, der åbnes og lukkes vha. en lynlås og har plads til en blok, skriveredskaber og en tablet. I en dokumenttaske er der desuden også plads til noter, bøger og f.eks. en bærbar computer.

Hvorfor vælge en computertaske fremfor en arbejdstaske? 

Da mange bruger dokumenttasker og arbejdstasker til også at have sin bærbare computer med, er der god grund til måske at vælge en en decideret computertaske? Fordelene ved en computertaske er bl.a., at der er indbygget specialrum til din bærbare computer, som er ekstra polstret. Samtidig er computertasker lavet med ekstra bredde stropper for, at tasken skal være rarere at bære. 

Find alle typer computertasker her: 

Computerrygsække
Computer sleeves
Computertasker til damer 

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

BRUG FOR HJÆLP?

70 100 500

Kontakt os online her.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco