Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Vores tilbud
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Grønne filtre
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:30
Kontakt os online

Grøn omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en grøn omstilling.

Se de seneste projekter!

Midlertidigt energitillæg
Markedsdynamikkerne påvirker Lyrecos forretning

Læs mere her

Affaldsposer og affaldssække

  ( 67  produkter )

Affaldsposer og affaldssække til tungt og let affald

Til den daglige håndtering af affald har vi et stort udvalg af både affaldsposer og affaldssække. I sortimentet finder du både plastikposer, plastiksække, papirsække og biologisk nedbrydelige affaldsposer til køkkenaffald. Vores plastposer er fremstillet i forskellige kvaliteter, som er beregnet til forskelligt tryk afhængig af indholdet.

Ring til vores kunderådgivning på 70 100 500, hvis du har brug for vejledning.

Affaldssække til tungt affald

Til tungt affald og store mængder fører vi både sorte og klare affaldssække på 100 og 125 liter med og uden snøre. Udelukkende til papiraffald fører vi to typer affaldssække: 'Kun til papir', som egner sig til håndtering af f.eks. store kontorers papiraffald.

'Hold Danmark rent' er den velkendte brune papirsæk fremstillet i ubleget papir. Sækken er fleksibel og stærk og kan anvendes til f.eks. dagrenovation, organisk affald, haveaffald, genbrugspapir, transport og opbevaring. Papirsækken er fremstillet miljøvenligt af fornybare ressourcer og er 100 % komposterbar.

Plastposer til både tungt og let affald

Til både almindeligt og tungt affald fører vi forskellige typer affaldsposer i hvid, klar og sort plast.

  • Kapacitet: 10, 15, 20, 30, 40, 50 liter.
  • Ruller á 30, 40 og 50 stk. som bestilles i kasser.

Takeaway papirposer og bæreposer uden tryk

Til restauranter, caféer og takeaway-steder har vi både takeaway papirposer og hvide plastposer uden tryk, som også er velegnede til at transportere både mad- og drikkevarer i.

Hvilke miljøvenlige affaldsposer findes der?

Vi fører BioBag affaldsposer, som er komposterbare og 100% biologisk nedbrydelige. BioBag affaldsposer indeholder primært majsstivelse, som nedbrydes hurtigt i naturen. Med miljøvenlige affaldsposer er det nemt også at være miljøbevidst i køkkenet og bidrage til at reducere mængden af plastik, der smides ud. Vi fører BioBag affaldsposer i 30 liter og 125 liter.

Findes der affaldsposer til runde affaldsspande?

Ja, Bin-line poser er specifikt designet til runde affaldsspande. Stjernebunden giver en yderst stærk bund, og posen følger spandens runde facon. Det er en fordel, fordi spanden derfor skal tømmes færre gange, da dens fulde kapacitet udnyttes i forhold til, hvis man kommer en firkantet pose i. Bin-line affaldsposer i 5 liter, 12, 20 og 30 liter passer til lettere affald og til vores runde pedalspande med fod, som vi fører fra både Brabantia, Rissignol og Rubbermaid.

SmartFix affaldsposer er specielt til Brabantia affaldsspande. Affaldsposen er praktisk taget usynlig i spanden og man undgår derfor at have en synlig kant af plastikposen ude over siden på sin flotte Brabantia affaldsspand. Affaldsposerne har lukkebånd, som også kan bruges til at bære poserne i. SmartFix affaldsposerne findes i 3, 12, 30 og 50 liter.

Affaldsspande, affaldsstativer og affaldscontainere

I vores sortiment af affaldsspande, affaldsstativer og affaldscontainere finder du affaldsspande i flere forskellige størrelser fra Brabantia, Rossignol og Rubbermaid. Under samme link finder du også affaldscontainere med hjul på 100 liter.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?

BRUG FOR HJÆLP?

70 100 500

Kontakt os online her.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco