Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Facility-produkter (2186)
Emballage (264)
Emballagetilbehør (145)
Bobleplast (13)
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Varemærke
SEALED AIR (7)
AIR CAP (6)
Boblediameter
10 mm (7)
32 mm (6)
Længde
100 m (6)
75 m (6)
50 m (1)
Pakning
Rulle (12)
Dispenser (1)
Tykkelse
4.2 mm (7)
30 g/m2 (6)
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:30
Kontakt os online

Grøn omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en grøn omstilling.

Se de seneste projekter!

Midlertidigt energitillæg
Markedsdynamikkerne påvirker Lyrecos forretning

Læs mere her

Bobleplast

  ( 13  produkter )

Bobleplast til forsvarlig forsendelse og indpakning 

Bobleplast beskytter dine produkter mod slag og stød under transport og opbevaring. Det er et utrolig nemt og taknemmeligt emballagemateriale at arbejde med, da du kan klippe i bobleplast med en saks eller en hobbykniv, og tape det om dine produkter med f.eks. pakketape eller gaffatape.

Hvordan fungerer bobleplast? 

Bobleplast er stødabsorberende på grund af de luftholdige bobler af blød plast, som bobleplast består af. Derfor er bobleplast ideelt til at beskytte varer og genstande mod slag, stød og ridser under transport eller forsendelse. Det er samtidig et meget fleksibelt materiale, som du kan bukke og folde præcis, som det passer. Måske kender du også bobleplast under navne som boblefolie, -film eller -plastik. Skal du ikke forsende store ting, kan du i stedet bruge boblekuverter, som er beklædt med bobleplast på indersiden og derfor også yder beskyttelse til det, du forsender.

Bobleplast findes i mange størrelser og bredder 

Bobleplast findes i to forskellige størrelser bobler: DL (stor) og EL (lille). Til brugsgenstande anbefaler vi at bruge bobleplast med små bobler (EL).

Vi fører ruller af bobleplast i følgende bredder: 

  • 30, 50, 75 cm 
  • 100, 120, 150 cm

Du finder også boblefolie i rulle i boks, som er en smart dispenser, som er velegnet til kontorer, postafdelingen, butikken eller lageret, som en gang i mellem har brug for at pakke og forsende mindre varer. Dispenseren med boblefolie indeholder i alt 133 ark, som er perforeret for hver 30 cm, så de er nemme at bruge uden hverken saks eller hobbykniv.  

Husk! Bestil inden kl. 16:00 i dag, og vi leverer næste arbejdsdag direkte til jeres kontor. 

Spar forsendelsesomkostninger med bobleplast 

Udover at være et rigtig godt emballagemateriale, der beskytter, de varer du forsender, så sparer du også forsendelsesomkostninger ved at bruge bobleplast. Bobleplast vejer nemlig ikke mere end 30 g/m2, hvilket gør det til et meget effektivt letvægtsmateriale.

Ridser bobleplast? 

Nej, bobleplast ridser ikke nogen overflader, så du kan roligt anvende det til indpakning af både smartphones, tv og andre skrøbelige genstande, der ikke kan tåle at blive ridset.

Har bobleplast en for- og en bagside? 

Ja, bobleplast har en side med bobler og en side uden bobler. Sørg altid for at lægge siden med bobler ind mod det, du skal beskytte og forsende. Den flade side er beregnet til at kunne lægge f.eks. bølgepap omkring eller nemt kunne placere i en papkasse uden, at boblerne bliver perforeret af kanter og lignende.

Bølgepap og skumruller til grove og skrøbelige varer 

Som et alternativ eller supplement til bobleplast har vi både bølgepap og skumruller. Bølgepap er til grov emballering af industriprodukter og hårdføre varer. Skumruller er et tyndere, effektivt og også omkostningsbesparende materiale i 1, 2 eller 3. mm tykkelse til emballering af mere skrøbelige produkter og varer. Med fordel kan du pakke bølgepap rundt om enten bobleplast eller skumrulle for at være sikker på, at der ingen skader sker under forsendelsen.  

Luftposer og kassefyld  er anvendeligt fyldmateriale til mindre skrøbelige forsendelser. 

Papkasser og adresselabels

Til store forsendelser har vi vores udvalg af flyttekasser og standardkasser i mange forskellige størrelser. Til mindre forsendelser har vi papkasser, æsker og paprør. Brug enten pakkelabels eller følgeseddellommer til sikker påføring af modtageradresse.

Kan bobleplast genbruges?

På alle måder er svaret ja. Bobleplast kan du bruge ligeså mange gange, du vil, så længe der er luft i boblerne. Ligger bobleplasten i varme eller direkte sollys for længe vil plastikken blive blød, hvilken kan påvirke boblernes styrke. Når du skal skille dig af med brugt bobleplast, så smid det i genbrug sammen med andre plastmaterialer.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?

BRUG FOR HJÆLP?

70 100 500

Kontakt os online her.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco