Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Vores tilbud
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Smag
Varemærke
Pakket individuelt
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:30
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Midlertidigt energitillæg
Markedsdynamikkerne påvirker Lyrecos forretning

Læs mere her

Chips, nødder og snacks

  ( 13  produkter )

Chips, nødder og snacks løfter altid stemningen!

Den salte smag af chips, nødder og snacks kan rigtig mange godt lide. Stil en skål Pringles chips på bordet ved siden af nogle lækre saltristede nødder eller cashewnødder, og de er som regel væk på et øjeblik. Vores andre kunder stiller chips og nødder frem, hvis de ansatte skal forkæles lidt ekstra eller ved afholdelse af diverse møder, konferencer og andre begivenheder.

Små poser nødder og snacks til den lille sult

Vores lækre nødder fra Nutisal er tørristede, ikke tilsat olie og har ingen ekstra tilsætningsstoffer. Så I kan nyde dem med god samvittighed. Vores ristede nødder fås i små poser og kan købes i pakker med op til 14 poser i hver. Pringles chips er pakket i små dåser med plastlåg, så spiser I ikke alle på en gang, kan de sagtens holde sig under låget i et mørkt skab uden at miste deres sprødhed. Leveres i pakninger på op til 12 dåser ad gangen. Vælg mellem originalsmagen eller sour cream & onion.

Rigtig sulten på arbejdet? Yum yum nudler er løsningen

Bliver du sulten på arbejdet, så har vi en nem og hurtig løsning på problemet. I vores webshop finder du både Yum Yum nudler og måltidskopper fra Knorr. Det eneste du behøver er en elkedel, og så tager det kun få minutter at lave et varmt måltid og du kan få stillet sulten i en fart.

Server f.eks. Pepsi Max, Faxe Kondi eller danskvand til

Det er som om, chips, nødder og sodavand hører sammen. Hvis I også har det sådan, så finder I både Pepsi Max, Faxe Kondi og forskellige slags danskvand her - med og uden smag.

Find slik og chokolade til den søde tand

Stiller I nødder og snacks frem til de saltglade, skal der naturligvis også være noget til dem med en sød tand. Vi har slik og chokolade med favoritter Haribo Mix og vingummier, Ritter Sport, Toblerone, Toms karameller, Twist, Marabou og marcipanbrød i mundrette størrelser og mange andre lækre sager. I kan også supplere med Digestive kiks og bolcher og små sundere müeslibarer.

Se selv, hvad der tiltaler jer og husk, at vi leverer fra hverdag til hverdag ved bestilling inden kl. 16 og leverer lige til døren. Nemmere bliver det ikke.

Find alt nødvendigt til receptionen eller festen hos Lyreco

Skal I holde arrangement, så kan I finde, hvad I ellers skal bruge her:

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

BRUG FOR HJÆLP?

70 100 500

Kontakt os online her.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco