Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 1
Grønne filtre
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:30
Kontakt os online

Grøn omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en grøn omstilling.

Se de seneste projekter!

Midlertidigt energitillæg
Markedsdynamikkerne påvirker Lyrecos forretning

Læs mere her

Sukker og sødemidler

  ( 8  produkter )

Sukker, sødemidler og Hermesetas

Sukker, sødemidler og de klassiske Hermesetas sødetabletter kan give din kaffe og the den ekstra bløde smag, mange værdsætter. Vi fører almindelig strøsukker, sukkerknalder, rørsukker og derudover også sødemidler som Stevia og Hermesetas.

Hvor mange kalorier er der i sukker og sødemidler?

Sukker opløst i kaffe eller te kan smage skønt. Men ved du, hvor mange kalorier, der er i en sukkerknald eller en teske sukker?

Her får du svaret:

1 sukkerknald (2 g): 8 kalorier
2 sukkerknalder (4 g): 16 kalorier
1 teske sukker uden top (5 g): 20 kalorier
1 teske sukker med top (10 g): 40 kalorier

Fra DanSukker leverer vi både løst sukker lige til at hælde i en skål, hugget sukker også kaldet sukkerknalder eller som hugget rørsukker. Rørsukker har lidt lavere kalorieantal end hvidt sukker og ser pga. af sin flotte, gyldne farve meget dekorativ ud i sukkerskålen. I vores sortiment finder du også økologisk fairtrade rørsukker i de velkendte små sukkerrør lige til at anvende. De er oså både hygiejniske og praktiske, hvor der er mange, der ønsker god og smagfuld sukker i kaffen. Leder du efter sødemidler med et mindre kalorieindhold skal du læse videre om Stevia og Hermesetas sødetabletter.

Kan man bruge stevia i kaffen?

Stevia er et naturligt sødemiddel med meget lavt kalorieindhold og er udvundet af planten Stevia, som er verdens sødeste plante. Det er fremstillet naturligt og uden tilsætningsstoffer og bruger du Stevia sødemiddel får du stadig den gode smag af sødemiddel men med langt mindre kalorieindhold. Stevia kan du bruge både i din varme kaffe, men også til at søde iskaffen på en varm sommerdag i stedet for at skulle bruge almindeligt sukker. Vi fører stevia sticks lige til at åbne og hælde i koppen - brug f.eks. en rørepind i træ eller plastik til at røre rundt. Rørepinde er oplagte i både caféer, kantiner og restauranter som alternativ til skeer og opvask.

Hermesetas Rød - den klassiske sødetablet

Hvis du forbinder Hermesetas sødetabletter med dine bedsteforældre er det ikke helt forkert. Hermesetas er nemlig verdens første og derfor ældste sødemiddel med lavt kalorieindhold, som blev lanceret helt tilbage i 1932. Stadig i dag er Hermesetas et meget populært sødemiddel og vi fører dem i dispenser med 1000 små pakker á 2 tabletter i hver - lige til at forsøde din yndlingskaffe- eller te tilføre med den perfekte søde smag. Hermesetas sødetabletter er et mix af sødestoffer, der smager så godt som sukker, men som ikke indeholder de uønskede kalorier. Du kan derfor bruge Hermesetas med god samvittighed og samtidig skåne dine tænder.

Vælg den kaffe og te, der passer bedst til jeres smag

Sukker og sødemidler uden kaffe og te dur ikke. Hos os finder du både filterkaffe, hele ristede kaffebønner, pulverkaffe og velsmagende kaffekapsler fra Dolce Gusto. Til tedrikkerne har vi et tilsvarende lækkert udvalg af forskellige te fra Yogi Tea, Pukka, Pickwick og Lipton.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål. 

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

BRUG FOR HJÆLP?

70 100 500

Kontakt os online her.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco