Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Vores tilbud
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Anvendelse
Materiale
Se alle
Emballeret antal
Se alle
Kapacitet
Se alle
Varemærke
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:30
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Midlertidigt energitillæg
Markedsdynamikkerne påvirker Lyrecos forretning

Læs mere her

Plastikkrus og drikkebægre

  ( 83  produkter )

Termokrus, bæger, plastikkrus, papkrus eller glas til enhver lejlighed

Her finder I termokrus, bægre, plastikkrus, papkrus, kopper og glas til både kaffeautomaten, kantinen, konferencen eller institutionen. Vi fører de klassiske plastikkrus i hvid plast, ligesom du naturligvis også kan finde svanemærkede engangsartikler med minimal miljøbelastning i produktionen. Læs mere om vores udvalg.

Hvad egner plastikkrus og plastikglas sig bedst til?

Når der skal holdes store arrangementer i virksomheden, kan det være praktisk med plastikglas eller plastrikkrus til gæsterne alt afhængigt af, hvad I vil servere. Plastikkrusene er velegnede til vand og sodavand, mens vores champagneglas i plastik kan være med til at gøre dagen lidt festligere, hvis I har planer om at servere bobler.

Plastikglas fra Duni

Vi fører helle Dunis sortiment fra vinglas på fod, sodavands- og drikkeglas, (festival)ølglas, champagneglas og snapseglas. Vælger du deres crystal plastikglas, vælger du samtidig et glas, der er fremstillet af 80% fornybare ressourcer, dvs. materialer, som enten kan genbruges eller biologisk nedbrydes.

Det populære plastikrus

Du kender sikkert det klassiske plastikkrus i hvidt eller brunt med den velkendte små riller på tværs. De er det økonomiske valg og det foretrukne valg til kaffeautomater på for eksempel offentlige steder eller institutioner. Plastikkrus af den type fås med og uden kopholder (som kan bruges flere gange) ligesom vi også har den lille kaffekop med hank, som er nem at have stående fremme.

Miljøvenlige termokrus og låg

Drik god kaffe eller te med god samvittighed og skån miljøet. Duni termokrus og kaffekopper i serien EcoEcho er produceret i komposterbart materiale i en kombination af genbrugspap, 'majsplast' eller knuste sukkerrørsfibre. Med jeres valg af miljøvenlige termokrus og papkrus vælger I både miljøet til og signalerer både internt og eksternt i jeres virksomhed, at I er bevidste om at minimere jeres miljømæssige påvirkning. Dunis termokrus fås i mange flotte forskellige designs, som passer både til den trendy café med to-go kaffe og den hyggelige udendørsservering.

Hvor mange grader kan termokrus og papkrus holde til?

Uanset om, du vælger de almindelige termokrus produceret i polystyren eller de bionedbrydelige papkrus til kaffe og te, kan de alle tåle op til 100 grader. I kan derfor servere alle varme drikke og sågar suppe i termekrusene, uden at nogen brænder sig på fingrene. Vælg mellem forskellige Duni termokrus med alt fra enkeltlags-, dobbelt- og triplelags isolering. Foretrækker I papkrus med håndtag, findes de også i vores sortiment.

Plastikkrus eller papkrus til kaffen?

Hvis I vil servere kaffe eller te i jeres indkøbte krus, er det ikke helt ligegyldigt, hvad I vælger. De klassiske hvide plastikkrus kan godt holde til, at man serverer varme drikke i dem, men grundet det tynde plast, bliver de både meget varme og skrøbelige at holde på. Derfor anbefaler vi, at man køber kopholdere med til plastikkruset. Kruset kan nemt placeres i kopholderen med hank og fordelen er, at kopholderen kan bruges igen og igen. En anden populær løsning til varme drikke er papkruset. Forden ved papkruset er, at det er nemt at holde på, og så kan man i mange tilfælde tilkøbe plastiklåg, så kaffen og teen kan tages med på farten.

Svanemærkede Huhtamaki papkrus

Huhtamaki papkrus bærer Svanemærket og er din garanti for at få papkrus, som lever op til nogle af de strengeste miljøkrav til mad- og drikkevareemballage. Huhtamaki papkrus er derudover også dekorative med smukke mønstre. Du kan også få låg til.

Hvordan finder du Huhtamaki papkrus i vores shop?

Det er simpelt. Ude i menuen til venstre, klikker du blot udfor Svanemærket (Svanen) og herefter fremkommer hele sortimentet. På samme måde kan du i menuen også vælge andre grønne ordninger afhængig af dine præferencer. Hos Lyreco har vi et mål om at bidrage til at nedbringe vores kunders miljømæssige påvirkning hvert år. Derfor har vi også stort fokus på at vælge og hjælpe vores leverandører med en grøn profil.

Hvad køber du, når du køber Svanemærkede produkter?

Svanemærkede engangsartikler til mad- og drikkevarer hører til de mindst miljøbelastende produkter i deres kategori og opfylder både miljø- og sundhedsmæssige krav. Produkterne består af en høj andel af biobaserede materialer eller genbrugsplast for at reducere produkternes klimabelastning og for at hjælpe os alle med at bevæge os mod en større uafhængighed af fossile brændstoffer.

En Svanemærket engangsartikel:

  • indeholder en høj andel af fornybare materialer eller genbrugsplast.
  • er ikke tilsat fluorstoffer, ftalater, bisfenol A, smagsstoffer eller parfume.
  • fremmer genbrug med krav til lim og trykfarver.
  • lever op til krav om, at træ skal være sporbart samt certificeret.
  • er ikke produceret af genbrugt papir, pap eller karton.

Svanemærket er Danmarks officielle miljømærkning, som kun tildeles produkter, der lever op til en række miljø-, produktions- og kvalitetskrav og kan derfor ses som et kvalitetsstempel.

Rigtige glas for en mere permanent løsning

Hvis I er på udkig efter en mere permanent løsning til jeres personalekøkken eller kantine, så finder I også et godt udvalg af rigtige drikkeglas i vores webshop. Heriblandt de populære caféglas, hvide kaffekrus og keramikkopper. Hvis I ønsker supplerende service i form af tallerkener og bestik, finder I også det her i webshoppen. Mange af vores kopper, krus og tallerkener kommer fra mærket Aida, der er kendt for sit stilrene og tidløse design.

Paptallerkener, servietter og andet til borddækningen

Som supplement til engangskrusene finder du også paptallerkener, servietter, engangsbestik og alt andet, du kunne få brug for til borddækningen. Når der skal ryddes op efter jeres arrangement har vi også plastiksække og rengøringsartikler her i webshoppen.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål.  

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?

BRUG FOR HJÆLP?

70 100 500

Kontakt os online her.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco