Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


1
Sådan finansierer du dit køb

 

Står I over for at skulle investere i f.eks. kopi- eller printerløsninger, møbler, telefoner eller makulatorer? Med en finansieringsløsning fra DLL får I udstyret, lige når I har brug for det, samtidig med at I kan holde på virksomhedens kapital og likviditet.
 
 
Vi tilbyder to finansieringsløsninger gennem DLL: En rammeaftale og en lukket aftale. Fælles for dem begge er, at der ingen udbetaling er, og at vi påtager os opgaven med at få kreditvurderet din virksomhed med henblik på finansiering.
Løbetiden fastsættes mellem 24 og 60 måneder afhængig af produktet.
 
 
Rammeaftalen til dig, som f.eks. er i gang med et projekt, hvor du ikke er helt klar over dit behov fra begyndelsen og i stedet ønsker at sætte et budget, som der så kan købes ind for, når behovet opstår.
Den lukkede aftale derimod er til dig, som er helt klar over dine konkrete behov og ønsker et fast tilbud udarbejdet. Minimumskøbet for en lukket aftale er 5.000 DKK.
 
 
Kontakt din salgskonsulent for mere info.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco