Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Lægger i indkøbskurven...


1
Antallet af folk, der arbejder hjemme, er uden tvivl steget drastisk, siden vi stiftede bekendtskab med den ny coronavirus, og selv om mange allerede er tilbage på arbejdspladsen igen, er der alligevel sket et skift. Mange har nemlig fået øjnene op for fordelene ved at tage hjemmekontoret i brug, og fremtidens arbejdsuge vil sandsynligvis inkludere flere hjemmearbejdsdage og en højere grad af fleksibilitet.
 
Det kræver selvfølgelig, at du er i stand til at lave det samme derhjemme, som du kan på din arbejdsplads, så måske har hjemmekontoret brug for en lille opgradering. Det kan være i form af IT-udstyr, så du fx har en ordentlig skærm at arbejde på, et godt headset eller webcam til digitale møder eller en ny stol eller mus, så du ikke går på kompromis med ergonomien derhjemme.
 
Der er mange knapper, du kan skrue på, så din hjemmearbejdsplads bliver skræddersyet til lige netop dine behov. Herunder ser du en række produkter, som er udvalgt til lige netop hjemmekontoret, så du kan få mest muligt ud af arbejdsdagen, uanset hvor du arbejder fra.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco