Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


 
Tips til dit Hjemmekontor
Selvom hjemmearbejdspladsen er blevet den nye normal for mange, så er det endnu ikke sikkert, at du har fundet den mest effektive måde at drive hjemmekontor på. Vi giver dig inspiration til at optimere din hjemmearbejdsdag med tre hurtige tips:
 
TIP 1 – Hold igen med e-mails

 

Du sender og modtager helt sikkert alt for mange e-mails for tiden, og måske føler du, at hele din arbejdsdag foregår i Outlook, fordi du ikke længere lige kan spørge din sidemand på kontoret. Lav i stedet en liste med spørgsmål og emner, som du opdaterer løbende, og når den er lang nok, ringer du til din kollega. På den måde forstyrrer du kun én gang, og du bliver også bedre til at prioritere, hvilke situationer der rent faktisk kræver, at din kollega giver sit besyv med.
 
 
 
TIP 2 – Få struktur på sagerne

 

Du er nødt til at have faste rammer og struktur på hverdagen, hvis du ikke vil risikere at arbejde lidt hele dagen. Med faste rammer kan du med god samvittighed lukke computeren og smække benene op, når dagens arbejde er overstået. Planlæg din dag fra morgenstunden, og overhold de aftaler, du laver med dig selv, så er du godt på vej mod en sund(ere) work-life balance.
 
 
 
TIP 3 – Opfør dig, som om du er på arbejde

 

Det er fristende at beholde nattøjet på og lade morgenhåret være, for der er jo alligevel ingen, der ser det. Men hvis du i stedet sætter håret og tager tøj på, som om du skulle på arbejde, så vil du i højere grad føle, at du er på arbejde og arbejde mere effektivt. Det lyder banalt, men det virker!

Verdenskendte mærker hos Lyreco