Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Du er logget ind på en konto, der ikke kan bruges til bestilling, det betyder at du ikke kan lægge en bestilling eller finde prisen på en vare på denne konto. For at fortsætte skal du skifte konto i menuen til venstre eller kontakte vores kundeservice.

Luk


OK
Luk

Error


Lægger i indkøbsvognen...


NEM BESTILLING i vores webshop

30 DAGES RETURRET i ubrudt emballage

Luk

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:30
Kontakt os online

1
Indret arbejdsdagen efter den nye virkelighed

 

I de seneste måneder har hverdagen for mange set noget anderledes ud, end den plejer, og det har gjort det nødvendigt at tænke kreativt og arbejde sammen på nye måder. Det har også åbnet manges øjne for de muligheder, vi i dag har for fjernarbejde, og det vil med garanti komme til at påvirke vores fremtidige arbejdsliv.
 
Mange arbejdspladser vil garanteret opleve, at flere medarbejdere tager hjemmearbejdsdage, og det stiller andre krav til kontoret, hvor der vil være mindre brug for faste pladser og mere brug for fleksibilitet.
 
Derfor giver det god mening at overveje, om indretningen på jeres kontor skal justeres lidt for at få flettet de nye arbejdsformer mere naturligt ind i hverdagen – måske skal der ændres på de klassiske faste pladser, eller måske skal mødelokaler og hjemmekontorer opgraderes, så det digitale samarbejde står helt skarpt.
1

Sådan vælger du den rette AV-løsning

Lyrecos IT-produktchef giver dig tre konkrete tips, som du bør overveje, inden du vælger AV-løsning.

1
1

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco